
Airbnb teenused
Kokad asukohas Sydney
Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.
Maitse erakoka teenuseid asukohas Sydney

Kokk
Bhavna India inspireeritud söögikohad ja magustoidud
10-aastane kogemus Olen iseõppinud kokk ja kirglik pagar. Õppisin süüa tegema, vaadates, kuidas mu vanaema valmistab ilusaid roogi. Võitsin oma küpsiste eest teise koha Minnesota osariigi messil.

Kokk
Emanuele 'i uuenduslikud Itaalia ja Hispaania maitsed
Seitsmeaastane kogemus Olen kokk, kelle erialade hulka kuuluvad Itaalia ja Hispaania köök. Õppisin traditsioonilisi tehnikaid oma Itaalia vanaemalt ja reisides. Ma valmistan eineid, mis rõõmustavad meeli ja parandavad söögikogemust.

Kokk
Wakeley
Hubane itaalia ja Simona
13-aastane kogemus Ma toon Itaalia soojuse sinu lauale, valmistades värsket pastat ja muid roogi. Õppisin oma Itaalia restoranipidajate perelt, omandades traditsioonilisi tehnikaid. Minu kirg on valmistada värsket pastat, ravioole ja gnocchi - Itaalia köögi südames.

Kokk
Claudio peen gurmeeköök
21 aastat kogemust parimates restoranides Itaalias, Ühendkuningriigis ja Austraalias. Treenisin restoranides Roomas, Itaalias ning Londonis Jamie Oliveri ja Giorgio Locatelli all. Olen töötanud Michelini tärniga ja mütsiga restoranis, mis lihvib oma oskusi peenete söögikohtade valdkonnas.

Kokk
Michaeli maitse sihtkohad
Viis aastat kogemust alustasin oma kulinaarset teekonda, õppides vanavanematelt. Mul on CERT III Aasia köögis ja õppisin Phuketi Blue Elephant Cooking Schoolis. Töötasin Luke Nguyeni all tema auhinnatud Sydney restoranis Red Lantern.

Kokk
Jordaania Firebyrd
10-aastane kogemus Ma olen kokk, kes on töötanud Sydney peenete söögikohtade restoranides. Olin koka praktikant ja töötasin auhinnatud (mütsiga) restoranides Pilu ja Longrain. Olin Vogue Japanis esiletõstetud ja tegin süüa lugematutele kuulsustele.
Kõik kokateenused

Marco traditsioonilised Itaalia maitsed
Hakkasin varakult kodus süüa tegema, arendades sügavat kirge parimate koostisosade hankimise ja mitmekesiste toiduvalmistamistehnikate omandamise vastu, mis ühendab traditsioonid kaasaegse innovatsiooniga. Ligikaudu kümne aasta pikkuse kogemusega tipptasemel restoranides lihvisin oma oskusi, haldasin kohti ja jälgisin mitmeid edukaid avamisi. COVID-19 pandeemia ajal läksin üle erakokateenusteks, luues rahuldustpakkuva karjääri, mis keskendub erakordsete kulinaarsete elamuste pakkumisele. Alates hoolikusest

Timi käsitsi valmistatud menüüd kulinaarses oaasis
Mina olen Tim. Mu ema oli kokk ning ma olen lapsepõlvest saati süüa teinud ja korraldanud üritusi. Enne pangandusmaailma sisenemist koolitasin ka professionaalse koka. Viimastel aastakümnetel on paljud külalised armunud minu toitu, sealhulgas ülemaailmsetesse investoritesse ja Michelini tärni kokkadesse. Nüüd, kui olen pooleldi pensionil, järgin oma külaliste nõuandeid ning teen jälle süüa ja lõbustan. Mul on eriline võime panna inimesi igast eluvaldkonnast lõõgastuma ja nautima.

Ranniku maitsete pidusöök chefiniga
8 aastat kogemust Kureeritud privaatsed söögikohad Fortune 500 klientidele, kellel on esmaklassilised kokad ja teenindus. Läbisin tippkokkade juhendamisel Michelini tärniga köökides ja ülemaailmsetes kulinaarsetes traditsioonides. Tuntud esmaklassiliste privaatsete söögikohtade poolest, mille on valinud tipptasemel ülemaailmsed kaubamärgid.

Graeme peened söögikohad
10 aastat kogemust alates Pariisi brasseriidest kuni gastropubideni - toon peenesse söögikohtadesse kultuurilisi mõjutusi. Töötasin L'Escargot Montorgueilis, La Chammare Montmartre 'is ja Fish La Boissonnerie's. Minu dünaamiline lähenemine toiduvalmistamisele sai alguse Michelin Guide 'i restoranidest ja AA Rosette' i kohtadest.

Austraalia maitsed chefiniga
Kaheksa aastat kogemust Olen ühendanud tuhanded söögikohad lugupeetud kokkadega 10 riigis. Treenisin Ruth Rogersi juhendamisel ning mind juhendasid Jamie Oliver ja Rick Stein. Olen ilmunud toiduvalmistamise reaalsusesarjas, tutvustades oma julgeid, ülemaailmselt inspireeritud stiile.
Täiuslikud erakokad
Kohalikud professionaalid
Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus
Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli
Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel
Silmapaistvad töötulemused
Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas