Airbnb teenused

Kokad asukohas Arcadia

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Privaatkokk Seyhan

Türgi ja Vahemere köök, mis ühendab traditsioonid kaasaegse esitlusega.

Royce'i käsitööna valminud õhtusöögid

Kokana ja restorani omanikuna loon mitmekesiseid menüüsid, mis on kohandatud einestajate maitse järgi.

Kokumi BBQ Fine Dining by Chef Dweh

Ühendades peene köögi ja grillimise, loon mitmekäigulisi elamusi, mis rõhutavad kokumi maitset, täpset serveerimist ja unustamatut külalislahkust. Hinna sees on pudel vein

Privaatne peakokk Crystal

Oled kirglik erinevate köökide, loominguliste vürtside segude ja julged maitseideede suhtes.

Sarina loominguline hooajaline köök

Olen kihisev, etenduslik kokk, kes keskendub maitsele, peenusele ja esitlusele.

Hart's Kicked Comfort Food

Ma kasutan nii hooajalisi kui ka parimaid liha- ja mereande. Esitlus on minu jaoks sama oluline kui maitsev toit, sest me sööme kõigepealt silmadega.

Heaolu ja maitse: kulinaarne teekond Nataliaga

Ma segan tervist, maitset ja loovust igasse roa, mida ma valmistan.

Kokk Franki lauad ja suupisted

Olen saanud klassikalise prantsuse kokakoolituse ja töötanud koos tipptasemel kokkadega, kes on spetsialiseerunud cateringule ja restoraniteenindusele, ning olen tegutsenud erakokana kogu California rannikul.

Privaatkokk Daniella

Privaatne einestamine, toitlustus, loomingulised road, värsked koostisosad.

Chef Domi unustamatud toidud

Pakun oma klientidele kohandatud õhtusööke, toitlustust, einevalmistamist ja menüü kujundamist.

Daniela toitumissõbralikud menüüd

Ma loon tipptasemel kööki toitumissõbralike valikutega ning silma kunstile ja detailidele.

Peakokk Keise kõrgendatud taldrikud

Kokk Keis on kulinaarne elektrimaja. Ülemaailmselt koolitatud, Prantsusmaal omandatud oskustega. Hääletatud 25 parimat erakokki LA-s. Ta pakub igal taldrikul julgeid maitseid, ägedat stiili ja unustamatuid elamusi.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas