Airbnb teenused

Kokad asukohas Avocado Heights

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Michaeli Mesa Montano üritus

Ma loon hingelisi ja jutupõhiseid eineid intiimsete kogunemiste kaudu, mis on juurdunud koos.

California klassikud

Kolme aastakümne pikkuse Michelini tärnikogemuse toomine igale roogale ja söögikogemusele!

SimplyGourmetbyK

Ma õpin inspireerivaid inimesi, kuigi jagan oma toitu. Tasakaal tervisliku Vahemere ja ideaalse koguse vahel. Orgaanilised hooajalised koostisosad, mis pakuvad erilisi söögikohti.

Kulinaariaelamus peakokk Cedricuga

Tipptasemel Prantsuse köök sinu juurde

Ricardo talust lauda ja mereannid

Minu Ladina-Ameerika ja Vahemere pärand inspireerib minu toiduvalmistamise stiili.

Hooajaline profilaud - Põhjamaade x Jaapani

Räägi sujuvalt lauast, kus on aastatepikkune kogemus alates A-istritest kuni superjahtideni - maitse, peenestamine ja väike maagia igale söögikogemusele. See on pidu! IG: @caviarcitizen

Taja peened söögikohad kodus

Olen koolitanud restorane ja spetsialiseerunud ülemaailmsete mõjutustega degusteerimismenüüdele.

Kaasaegne Cajun-Creole kohtub Ryaniga California menüüdega

Ma seon lõunapoolse hinge California värskusega, luues julgeid hooajalisi menüüsid.

Bryani loominguline söögituba LA-s

Kokkamine värskete koostisosade ja loovusega on see, kuidas ma suhtlen inimestega ja toidan neid.

California värske talust lauani

Asjatundlikult kureeritud menüüd, mis on kujundatud värskust silmas pidades

Tai toomine oma lauale

Iga roog on valmistatud armastusega ja edasi antud traditsioon, mis toob Tai sinu taldrikule.

Simoni Brasiilia kulinaarsed maitsed

Ma loon meeldejäävaid menüüsid loominguliste keerdkäikudega traditsioonilistest retseptidest.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas