
Airbnb teenused
Kokad asukohas Catania
Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.
Maitse erakoka teenuseid asukohas Catania

Kokk
Martina Franca
Apuulia hommikusöök Fabrizio trullos
30-aastane kogemus Olen juhtinud mitut restorani Põhja-Itaalias, hoolitsedes isiklikult köögi eest. Osalesin hotellikoolitundidel ja praktiseerisin prestiižsete kokkadega. Ma haldasin Bolognas asuvat restoranihotelli Ca’ del Lago, mida ümbritseb kokk.

Kokk
GENOVA
Fabrizio säravad ja tervislikud hammustused
Olen olnud erakokk ja isiklik kokk 15 aastat, töötanud perede, üksikisikute ja ettevõtete heaks ning korraldan lõunasööke ja õhtusööke eramajades ja Airbnb-s ühe- või mitme nädala pikkuste elamuste jaoks. Tahaksin teha oma aia kättesaadavaks neile, kes soovivad teha kokanduskursusi traditsiooniliste Liguuria ja Piemonte retseptidega või korraldada lõunasööke, õhtusööke ja privaatseid üritusi.

Kokk
Danilo uuenduslik Sitsiilia köök
15 aastat kogemust pakun igale toidule oma kirge kvaliteetsete koostisosade ja uuenduslike maitsete vastu. Pärast vanavanemate köögis lapsena treenimist täiustasin oma oskusi hotellides. Töötasin Four Seasonsis Dohas, Dubais ja Londonis ning St. Moritzis asuvas parimas hotellis.

Kokk
Zafferana Etnea
Matteo Sitsiilia maitsed
14-aastane kogemus Ma austan sügavalt traditsioone ja kirge luua unustamatuid söögikohti. Töötasin Itaalia parimates ettevõtetes ja lihvisin oma oskusi rahvusvaheliselt. Mul on olnud rollid kruiisitööstuses Silversea, Crystal Cruises 'i ja Ritz-Carltoniga.

Kokk
Fabrizio maapiirkonna Trullo lõuna- või õhtusöök
Tere, minu nimi on Fabrizio, olen olnud professionaalne kokk juba palju aastaid ja pärast töökogemuste saamist otsustasin lõpuks oma unistuse realiseerida: jagada oma kirge toidu ja looduse vastu, avades oma kodu reisijatele kogu maailmast, kes on huvitatud autentsest kogemusest kohalikega. Minu missioon: pakkuda oma külalistele erilist ja lõbusat õhtut, valmistades kohaliku Apuulia traditsiooni lihtsaid roogasid. Me valime isiklikult toorained ja ma pean enda oma „turuköögiks“, sest see põhineb hooajalisel toidul, kuid ennekõike väikestelt kohalikelt tootjatelt. Ootan rõõmuga meie kokkusaamist toidu, hea veini ja paljude kirglike lugude vahel

Kokk
Tüüpiline Sitsiilia köök Carolinas
Minu kirg tuleb kaugelt. Olen lapsest saati õppinud oma tädilt ja emalt iidseid kulinaarseid traditsioone ja iidseid Sitsiilia retsepte ning koos nendega valmistasime maitsvat manikaretti. Minu oskused on aja jooksul aeg-ajalt kasvanud koos minu suure armastusega toiduvalmistamise vastu ja kõigega, mis on hästi valmistatud, lihtsate ja ehedate koostisosadega, mis on alati värsked ja talust lauale. Kõik see viis selleni, et osalesin olulistel kokanduskursustel ja osalesin erinevatel kulinaarsetel pidustustel.
Täiuslikud erakokad
Kohalikud professionaalid
Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus
Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli
Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel
Silmapaistvad töötulemused
Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas