Airbnb teenused

Kokad asukohas Claremont

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

California klassikud

Kolme aastakümne pikkuse Michelini tärnikogemuse toomine igale roogale ja söögikogemusele!

SimplyGourmetbyK

Ma õpin inspireerivaid inimesi, kuigi jagan oma toitu. Tasakaal tervisliku Vahemere ja ideaalse koguse vahel. Orgaanilised hooajalised koostisosad, mis pakuvad erilisi söögikohti.

Hooajaline profilaud - Põhjamaade x Jaapani

Räägi sujuvalt lauast, kus on aastatepikkune kogemus alates A-istritest kuni superjahtideni - maitse, peenestamine ja väike maagia igale söögikogemusele. See on pidu! IG: @caviarcitizen

Taja peened söögikohad kodus

Olen koolitanud restorane ja spetsialiseerunud ülemaailmsete mõjutustega degusteerimismenüüdele.

Bryani loominguline söögituba LA-s

Kokkamine värskete koostisosade ja loovusega on see, kuidas ma suhtlen inimestega ja toidan neid.

Tai toomine oma lauale

Iga roog on valmistatud armastusega ja edasi antud traditsioon, mis toob Tai sinu taldrikule.

Sri Lanka saare köök

Smiling Islander on Sri Lanka kokk, kes on tuntud elavate toiduelamuste ja saare maitsete poolest. Ta jagab YouTube 'is retsepte ja seda on tutvustanud teised loojad, kes tähistavad tema elavat toiduvalmistamise stiili.

Christine 'i hooajalised Vahemere menüüd

Olen Californias elav kokk, kes on inspireeritud Itaalia, Prantsusmaa ja Kreeka köökidest.

Cali-Caribbean Dining By Chef Solomon

Söö Aafrika maitseid kogu maailmast! Ainulaadne söögikogemus

Damiani lohutustoit

Pakun kulinaarset teenust intiimsete õhtusöökide, suurte ürituste ja kokanduskursuste jaoks.

Chef Sheridan of Street and Spice

Sinu hinge puudutava toidu serveerimine tekitab naeratuse ja jätab sulle rohkem kui rahul!

The Pantry Table by chef Claire

Michelini tasemel privaatne söögituba hooajaliste koostisosade ja südamliku külalislahkusega.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas