Airbnb teenused

Kokad asukohas Corsico

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Corsico

Kokk

Diego itaalia ja mereannid

11-aastane kogemus Kokkamine on minu eluviis ning ma toon kirge ja asjatundlikkust igale roale, mida ma loen. Käisin Politecnico rahvusvahelises gastronoomiakoolis ja Sena koolis. Olen töötanud parimates restoranides nagu Di' Silvio Trattoria, San Nicolás ja Hotel Meliá.

Kokk

Kokk sinu majutuskohas

10-aastane kogemus Ma viisin läbi praktika Caracolis ja töötasin hotellis Caruso Amalfi rannikul. Mul on Napoli Federico II toidutehnoloogia diplom ja lõpetanud ALMA. Lõpetasin ALMA kursuse parima tudengina 96/100-ga.

Kokk

Isikliku koka Luca Vahemere maitsed

Pärast kümne aasta pikkust kulutamist oma struktureeritud karjääritee arendamisele, mis on täna minu suurim kirg - toit ja toiduvalmistamine - on lõpuks minu enda äri. Osalemine mõnes Masterchefi episoodis, pikad õppetunnid Food Genius Academy Milanos, samuti raske töö Michelini tärniga tähistatud restoranides ja muudes trahvitud söögikohtades...kõik see on teinud minust alates 2016. aastast väga motiveeritud, kirgliku ja professionaalse isikliku koka.

Kokk

Luca kaasaegsed Milano maitsed

Seitse aastat kogemust Minu köök on kaasaegse vimkaga Itaalia ja Vahemere traditsioonides. Õppisin tähelepanu detailidele Milanos asuvas kahe tärniga Michelini restoranis Seta. Ma lihvisin oma oskusi Trattoria Trippa, Michelin Bib Gourmandi restoranis.

Kokk

Cristina maitsed Itaalias

Viis aastat kogemust Olen toidublogija, kes on töötanud New Yorgi restoranides ning kodukoka ja toitlustusettevõttena. Osalesin Napoli pitsakursustel Davide Civitielloga ja Picaga SAIAKURSUSTEL. Nähes inimesi, kes on minu toiduvalmistamisega rahul, on pakkunud mulle kõige uhkemaid hetki.

Kokk

Milano

Giulo itaalia söögikohad

10 aastat kogemust õppisin kulinaarset kunsti, töötasin välismaal ja omasin oma restorani. Pärast kursusi oli mul praktilisi kogemusi Euroopa restoranides. Mul on au, et ajakirjandus tunnustab mind oma töö eest isikliku kokana.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas