Airbnb teenused

Kokad asukohas Culver City

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Culver City

Kokk

Teresa maitsvad loomingud

20-aastane kogemus Mul on üle kahe aastakümne mitmekesine kogemus kõrgsurvega köögikeskkonnas. Õppisin kulinaarset kunsti Los Angelese Tehnikakolledžis. Olen saanud proua Cubbisoni parima riietuspreemia.

Kokk

Veganielamus: erakokk sinu kodus

Saa tuttavaks, peakokk JustNCase! Mul on aastatepikkune kogemus kulinaariatööstuses, olen edukalt juhtinud oma toiduautot ja käivitanud eduka erakokaäri, mis teenindab mitmekesist klienti. Minu kirg maitsvate ja kvaliteetsete söögikordade loomise vastu on viinud mind töötama mitme kõrgetasemelise kliendiga konfidentsiaalsetes tingimustes, pakkudes isikupärastatud söögikogemusi, mis eelistavad maitset, tervist ja esitlust. Olenemata sellest, kas valmistan uuenduslikke taimseid roogasid või kureerin mitmekäigulist toitu, toon professionaalsust, loovust ja tähelepanu detailidele igale söögikogemusele. Las ma toon sinu Airbnb majutuskohta privaatse koka luksuse!

Kokk

Privaatne söögikogemus, mille on korraldanud peakokk Neicy

15-aastane töökogemus Mugav toidule keskendumine vimkaga, valmistan kuulsustele ja eksklusiivsetele üritustele süüa. Mu vanaema treenis mind ja ma täiustasin oma oskusi Illinoisi Kunstiinstituudis. Asutasin ka MeMa's Southern Hospitality and Chef Neicy Flavor Company.

Kokk

Southern Soul with a French Twist by Chef Ponder

18 aastat kogemust Minu fookus: lõunapoolse toidu hingeküllased traditsioonid täpsete Prantsuse tehnikatega. Mul on kulinaarse kaunite kunstide kraad Le Cordon Bleu Kulinaarsete Kunstide Kolledžist koos ärijuhtimise kraadiga kuulsast Morehouse 'i kolledžist. Aitasin restoranirühmal saavutada 85% talust lauani koostisosi ja hoidsin toidukulud alla 20%. Nüüd olen erakokk, kes vastab sinu vajadustele. Minu eriala on: sinu eelistus.

Kokk

Brady loomingulised Napoli toidud

24 aastat kogemust, et inimesed tunneksid end mugavalt, pakkudes samal ajal loomingulisi menüüsid ja elamusi. Olen lihvinud oma kulinaarsed oskused nii köögis kui ka kõrgsurveürituste keskkonnas. Olen käivitanud mobiilse Napoli köögi kontseptsiooni, mis kureerib meeldejäävaid roogasid, eratoitlusäri ja suuremahulisi üritusteenuseid. Las ma viin sind maitsvale ja toitvale teekonnale.

Kokk

Jasmini džässiklassika

Kümneaastane kogemus olen omandanud külalislahkuse ja täideviimise privaatses söögikohas. Mul on kulinaaria kraad Kesier Culinary Institute 'is. Ma õpetan tulevasi kokke, mis on mu uhkeim saavutus.

Kõik kokateenused

Sinu uksepiiki toimetatud gurmeetoit

15 aastat kogemust Minu töö köögis San Franciscost Pariisini õpetas mulle ülemaailmseid kööke. Mul on kunstiinstituudi kulinaariajuhtimise bakalaureusekraad. Asutasin Los Angeleses ettevõtet, kus ma loon toitu, mida armastan.

Cali-Caribbean Cuisine by Chef Jazzy Harvey

Kuueaastane kogemus Olen kuulsuskokk, kellel on välja müüdud hüpikaknad LA-s, New Yorgis ja Miamis. Õppisin, kuidas saada kokk, vaadates oma vanaema ja töötades köögis. Olin esiletõstetud toidust ja veinist kokana „Elustades toidu stseeni LA-s“.

Ty luksuslik kodune söögituba

Olen erakokk, kellel on üle kümne aasta kogemusi, luues isikupärastatud söögikogemusi peredele, loovisikutele ja toiduarmastajatele kogu Californias. Minu toiduvalmistamine on tingitud mitmekultuurilisest fusioonist lahustuvatest hingelistest maitsetest lõunast, Kariibi mere piirkonnast, Ladina-Ameerikast ja mujalt. Olen ehitanud oma nime suusõna kaudu, valmistades süüa klientidele, kes kutsuvad mind aasta-aastalt tagasi, sest mul on side ja hoolitsus, mida ma igale taldrikule toon. Mis muudab mind teistsuguseks? Ma ei tee ainult süüa - ma tõlgin tunde toiduks. Ükskõik, kas see on mugavus, tähistamine või nostalgia, kasutan eine emotsionaalset külge. Olen korraldanud kõike alates intiimsetest sünnipäevadest kuni hüpikaknate ja privaatsete õhtusöökideni ning kohtlen igaüht, nagu see oleks minu kõige tähtsam. Kui oled kunagi tahtnud kokka, kes tunneb end nagu pereliikmed ja kokad, nagu oleksid elanud kõikjal, kus sa armastad,

Morgani rõõmsameelne toiduvalmistamine

20-aastane kogemus Olen spetsialiseerunud ainulaadsete söögikogemuste loomisele, keskendudes kvaliteetsetele koostisosadele. Olen teinud süüa paljude suurepäraste kokkade all ja fantastilistes restoranides. Juhin oma ettevõtet, pakkudes privaatkoka elamusi, veinipaari ja piknikke.

Paola Kariibi mere-Euroopa fusioonisöögikohad

Seitse aastat kogemust, mida valmistan eraklientidele, segades Kariibi mere juured ülemaailmsete maitsetega. Õppisin süüa tegema oma emalt ja osalise tööajaga tööd teismelisena. Ma loon silmapaistvat küpsetamist ja mitmekultuurilist kööki.

Benjamini tipptasemel söögikohad

20 aastat kogemust olen töötanud Michelini tärniga tähistatud restoranides kogu Euroopas. Õppisin prestiižsetes kulinaariakoolides ja töötasin Michelini tärniga tähistatud kokkades Euroopas. Olin poolfinalist Prantsusmaa tippkoka versiooni järgi.

Paola kirdest inspireeritud privaatne söögituba

9-aastane kogemus Olen loonud oma toiduvalmistamisoskused aastatepikkuste jahtide prahtimise ja privaatsete õhtusöökide jooksul. Lisaks tundidele on mul lihvitud oma oskusi jahtlaevade ja privaatsete õhtusöökide kaudu. Olen jahtidel purjetades valmistanud nõusid hämmastavale valikule külalistele.

Tervislikud hooajalised söögikohad koos toitainekoka Cate 'iga

Neli aastat kogemust Mul on neli aastat kogemust, kuidas LA kliente tervendada. Olen terviklik tervishoiutreener, mille on sertifitseerinud Integratiivse Toitumise Instituut. Food Network's „Chopped“ Champion and tournament finalist.

Chrisi keerukad fusioonimaitsed

15 aastat kogemust Olen Kreeka kokk, kes on spetsialiseerunud Vahemere, Prantsuse ja California maitsetele. Mind juhendasid Euroopa Michelini tärniga tähistatud restoranides Spondi ja Hytra peakokad. Jälgin peeneid söögikohti Los Angeleses ja Kreekas ning valmistan meeldejäävaid roogasid.

Liza Cali Mediterranean

Olen kohalik kuulsuste kokk, kes on töötanud Allison Holkeri, Sebastian Stani ja teiste erasektori klientide heaks. Alustasin oma erakokateenuseid Malibu Beach Recovery Home 'is. Seal leiutasin paljud oma retseptid, et järgida nende madala glükeemilist dieeti. Ma tõussin nende peakoka ja kulinaariaõpetajana. Minu nišš on Vahemere toit ja kondiitritooted.

Yana erakokk

8-aastane kogemus Ma valmistan peeneid magustoite ja pakun privaatseid toiduelamusi. Ma täiustasin oma kondiitritooteid Bangkokis Le Cordon Bleu Dusitis ja õppisin täiustatud kondiitritooteid . Olen õppinud Tōkyōs sušikursuse intensiivkursust. Mind on esitletud SD Voyageris, Shoutout Socialis ja söödavas Monterey lahes.

Shieya ülemaailmsed kulinaarsed reisid

Kümneaastane kogemus olen valmistanud eriroogasid mitmesugustest mõjutustest üle kümne aasta. Õppisin Nobus ja ka Wolfgang Puckis. Võitsin Food Network 'i supermarketi 6. hooaja ja ilmun Gastronautsis.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas