Airbnb teenused

Kokad asukohas Del Mar

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Peakokk Nate 'i peened söögikohad ja omakase

Spetsialiseerumine Michelini tasandi söögikohtadele, privaatsetele sushi pidudele ja kohandatud degusteerimismenüüdele omotenashi külalislahkusega, et tõsta kõiki olukordi.

Ülemaailmsed maitsed

Ülemaailmsed maitsed ja kohalik meisterlikkus peakokk Eduardoga

Peakokk Kenny hooajaline privaatne õhtusöök

Mul on Portugalis töötamise, Pariisis ja Londonis õppimise maitseid ning oma etnilised juured hiina ja Taiwani ameeriklasena. Minu nõud on julged, seiklushimulised ja neid saab rahuldada sinu vajadustega.

Tyrelli East-meets-West

Ma ühendan idapoolsed ja lääne maitsed innovaatiliste tehnikatega.

Peakokk Leyla talusöömine

Kokkamine tähendab minu jaoks lugude jagamist: ma segan oma pärandit, ülemaailmseid oskusi ja värskeid tooteid, et tuua inimestele lauale rõõmu.

Kohandatud degusteerimismenüü elamus

Hooajalised, kokakuuritud kursused, mis on kohandatud sinu maitsele - kujundatud sinu Airbnb köögis.

Félixi kaasaegne Mehhiko elegants

Segan traditsioonilisi maitseid kaasaegsete kulinaarsete tehnikatega.

Michelini tärni elamused peakokk Joann & Co-ga

Michelini tärni stiilis kogemuslik söögituba, mis sisaldab kohalikke ja hooajalisi koostisosi

Keeda köök

Mis teeb mu toidu suurepäraseks, on see, et ma valmistan armastusega süüa ja inimeste toitmine toob mu hingele rõõmu

California Wine Country Santa Maria Inspired BBQ

Koge, mille poolest California veinipiirkond on tuntud. Open Flame BBQ TriTip Smoked ribs and Brisket

Kokk Toco auhinnatud maitsed

Loon oma reisidest inspireeritud uuenduslikke kulinaarseid elamusi.

Daniella sensoorsed privaatsed söögikohad

Ma loon isikupärastatud toiduelamusi, mis segavad kööki kunstiga.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas