Airbnb teenused

Kokad asukohas Doctor Phillips

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Doctor Phillips

Kokk

Orlando

Giovanni fantaasiast inspireeritud toit

Viis aastat kogemust olen töötanud fusioonrestoranides, toitlustusettevõtetes ja baari taga. Mul on praktiline treening dr Phillips Centeris ja toitlustusettevõtetes Floridas. Olen hoolitsenud märkimisväärsete klientide eest nagu Alicia Keys, Lindsey Sterling ja Neil Gaiman.

Kokk

Krystini stiilne kokalaud

12 aastat kogemust olen täiustanud oma teadmisi ja teritanud oma tehnikat praktiliste kogemuste kaudu. Osalesin Auguste Escoffieri kulinaariakunsti koolis Boulderis, Colorados. Olenemata sellest, kas pakud jõukat Itaalia toitu või mereande, on minu kirg toidu vastu lõputu.

Kokk

Alaini peened Kariibi mere söögikohad

20 aastat kogemust leidsin oma kire Port-au-Prince 'is Haitil ning pakun kvaliteetset toitu ja sooja teenindust. Õppisin Ritz-Carlton Atlantas, täiustades oma oskusi peenete söögikohtade valdkonnas. Mind on esitletud USA Today, New York Times, Food & Wine, Saveur ja Cuisine Noir.

Kokk

Ladina fusion fine dining by josefina

16-aastane kogemus, mis on spetsialiseerunud Ladina-Ameerika fusioonile ja valmistan meeldejäävaid eineid, et jagada oma rõõmu toidu kaudu. Õppisin vanaemalt süüa tegema ja läksin hiljem kokakooli. Olen viimased 15 aastat loonud arvukalt unustamatuid peeneid söögikohti klientide kodudes.

Kokk

Peakokk Shanna kõrgendatud gurmaanimaitsed

Olen peakokk Shanna, Jamrock Eatzi omanik, kus toon üle kümne aasta kulinaarseid teadmisi, et luua igale külalisele kohandatud julgeid ja kõrgendatud söögikogemusi. Minu kirg on muuta iga söögikord meeldejäävaks, olgu see siis lugude jutustamise, loomingulise plaatimise või julge maitsete kaudu, mis jäävad kauaks pärast söögi lõppu. Tänu ulatuslikule taustale privaatsete õhtusöökide korraldamisel ja mitmesuguste ürituste toitlustamisel hoolitsen selle eest, et kõik detailid oleksid läbimõeldud, alates menüü planeerimisest kuni esitluseni. Külalised saavad oodata enamat kui ainult maitsvat einet. See on kaasahaarav ja isikupärastatud teekond läbi toidu, mis loob unustamatuid mälestusi. Ma ei jõua ära oodata, et sind oma laual vastu võtta!“

Kokk

Valentina uuenduslikud söögikohad

8-aastane kogemus Olen kokk, kellel on kogemusi kvaliteetsetes restoranides ja butiikkohvikutes. Treenisin Ritz Carltonis, kus omandasin tipptasemel kulinaarseid tehnikaid. Ma täiustasin oma oskusi Ritz Carltonis, mis on üks maailma parimaid külalislahkust.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas