Airbnb teenused

Kokad asukohas Fairview Shores

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Fairview Shores

Kokk

Chrisi lõunapoolne mugav toitlustus

Viis aastat kogemust, mille olen spetsialiseerunud lõunapoolsele lohutustoidule ja võin sobida mis tahes üritusele. Õppisin kulinaariateadust Auguste Escoffier Culinary Arts Schoolis Austinis, Texase osariigis. Võistlesin MasterChef Houstonis ja olen sõjaväe veteran.

Kokk

Orlando

Bretti Devine 'i klassikud

20 aastat kogemust olen spetsialiseerunud klassikaliste Prantsuse ja Itaalia tehnikate kombinatsioonile. Olen lihvinud oma oskusi peenete söögikohtade ja privaatsete keskkondade üle kogu USA. Olen teinud süüa üle kogu riigi konkurentsivõimelistel üritustel, tutvustades oma tehnikat ja kirge.

Kokk

Kokka Gustavo cardona fusioonimaitsed

13 aastat kogemust Colombias, mida kujundavad köögid kogu Ladina-Ameerikas ja USA-s, mida koolitasin Esturiónis, Chabucas, El Buzos, Aji Ceviche Baris, Piscos ja The Eye Orlandos. Kokana lõin menüüsid, mis peegeldavad minu kulinaarset nägemust.

Kokk

Peakokk Shanna kõrgendatud gurmaanimaitsed

Olen peakokk Shanna, Jamrock Eatzi omanik, kus toon üle kümne aasta kulinaarseid teadmisi, et luua igale külalisele kohandatud julgeid ja kõrgendatud söögikogemusi. Minu kirg on muuta iga söögikord meeldejäävaks, olgu see siis lugude jutustamise, loomingulise plaatimise või julge maitsete kaudu, mis jäävad kauaks pärast söögi lõppu. Tänu ulatuslikule taustale privaatsete õhtusöökide korraldamisel ja mitmesuguste ürituste toitlustamisel hoolitsen selle eest, et kõik detailid oleksid läbimõeldud, alates menüü planeerimisest kuni esitluseni. Külalised saavad oodata enamat kui ainult maitsvat einet. See on kaasahaarav ja isikupärastatud teekond läbi toidu, mis loob unustamatuid mälestusi. Ma ei jõua ära oodata, et sind oma laual vastu võtta!“

Kokk

Krystini stiilne kokalaud

12 aastat kogemust olen täiustanud oma teadmisi ja teritanud oma tehnikat praktiliste kogemuste kaudu. Osalesin Auguste Escoffieri kulinaariakunsti koolis Boulderis, Colorados. Olenemata sellest, kas pakud jõukat Itaalia toitu või mereande, on minu kirg toidu vastu lõputu.

Kokk

Valentina uuenduslikud söögikohad

8-aastane kogemus Olen kokk, kellel on kogemusi kvaliteetsetes restoranides ja butiikkohvikutes. Treenisin Ritz Carltonis, kus omandasin tipptasemel kulinaarseid tehnikaid. Ma täiustasin oma oskusi Ritz Carltonis, mis on üks maailma parimaid külalislahkust.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas