Airbnb teenused

Kokad asukohas Garden Grove

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Fletchi kõrgendatud lõunasöögid ja õhtusöögid

Olen sõjaväe veteran, kes on kulutanud 20 aastat toiduvalmistamisel, alates peenest söögikohast kuni ürituste toitlustamiseni.

Chloe maalähedased hooajalised peod

Õppisin Michaeli restoranis James Beardi auhinna finalisti Miles Thompsoni all.

Kõrgendatud hinge toidu elamus privaatse kokaga

Loome tähtedele ja peredele Lõuna-Kariibi mere piirkonnale omaseid roogasid, pakkudes täisteenusega privaatkokakogemust, mis on mõeldud unustamatuteks Airbnb peatumisteks.

Peteri degusteerimismenüüd ja toidud

Olen lõpetanud Le Cordon Bleu ja töötanud eramutes ja peenes restoranis.

Dave 'i California maitsefusioon

Sügava California juurtega ühendan Ameerikast, Mehhikost, Marokost ja Vietnamist pärit mõjutusi.

Kokumi BBQ Fine Dining by Chef Dweh

Ühendades peene köögi ja grillimise, loon mitmekäigulisi elamusi, mis rõhutavad kokumi maitset, täpset serveerimist ja unustamatut külalislahkust. Hinna sees on pudel vein

Privaatne peakokk Crystal

Oled kirglik erinevate köökide, loominguliste vürtside segude ja julged maitseideede suhtes.

Sarina loominguline hooajaline köök

Olen kihisev, etenduslik kokk, kes keskendub maitsele, peenusele ja esitlusele.

Gurmee mälestused koos Dylaniga

Luba mul tuua sinu Airbnb-sse soojust ja külalislahkust ning maitsvat toitu!

Heaolu ja maitse: kulinaarne teekond Nataliaga

Ma segan tervist, maitset ja loovust igasse roa, mida ma valmistan.

Kokk Jose'i mereannibaari teenused

Privaatkokk, kes on spetsialiseerunud esmaklassilistele toortoidubaridele. Gurmeeõhtusöök Itaalia, Prantsuse või värskete California talutoodetega. Jäta köök minu hooleks!

Chef Domi unustamatud toidud

Pakun oma klientidele kohandatud õhtusööke, toitlustust, einevalmistamist ja menüü kujundamist.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas