Airbnb teenused

Kokad asukohas Huntington Beach

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Gurmee mälestused koos Dylaniga

Luba mul tuua sinu Airbnb-sse soojust ja külalislahkust ning maitsvat toitu!

Heaolu ja maitse: kulinaarne teekond Nataliaga

Ma segan tervist, maitset ja loovust igasse roa, mida ma valmistan.

Kokk Franki lauad ja suupisted

Olen saanud klassikalise prantsuse kokakoolituse ja töötanud koos tipptasemel kokkadega, kes on spetsialiseerunud cateringule ja restoraniteenindusele, ning olen tegutsenud erakokana kogu California rannikul.

Tahera hingeküllased maitsed

Olen lõunapoolne kokk, kes treenis ikooniliste kokkade nagu Tyler Florence ja Wolfgang Puck all.

Chef Domi unustamatud toidud

Pakun menüüdisaini, cateringi ja söögikordade ettevalmistamist ning see oli esiletõstetud Shoutout LA veebisaidil.

Daniela toitumissõbralikud menüüd

Ma loon tipptasemel kööki toitumissõbralike valikutega ning silma kunstile ja detailidele.

Peakokk Keise kõrgendatud taldrikud

Kokk Keis on kulinaarne elektrimaja. Ülemaailmselt koolitatud, Prantsusmaal omandatud oskustega. Hääletatud 25 parimat erakokki LA-s. Ta pakub igal taldrikul julgeid maitseid, ägedat stiili ja unustamatuid elamusi.

Õhtusöögid, kokanduskursused ja palju muud

Kasvasin üles Itaalias ja toit oli minu jaoks alati olemas. Nüüd, kui olen omandanud oskused Michelini tärniga restoranides töötades, toon oma kire ja armastuse toidu vastu otse sinuni. Õhtusöögid ja muu

Kokka, õpi, söö

Õppisin Santa Clarita kulinaariainstituudis.

Michaeli Mesa Montano üritus

Ma loon hingelisi ja jutupõhiseid eineid intiimsete kogunemiste kaudu, mis on juurdunud koos.

Peakoka valik – Phillip Martin

Olen siin, et luua sulle ja su seltskonnale mälestusi. Minu eesmärk on võtta ära majutamise, ostlemise ja koristamise stress. Naudi ja lase mul armastusega süüa teha.

Prantsuse-Kalifornia klassikud

Kolme aastakümne pikkuse Michelini tärnikogemuse toomine igale roogale ja söögikogemusele!

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas