Airbnb teenused

Kokad asukohas Lake Forest

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Privaatne peakokk Crystal

Oled kirglik erinevate köökide, loominguliste vürtside segude ja julged maitseideede suhtes.

Kulinaarne luksus koos kokk Deega

Minu nimi on Dee ja olen luksuslik toitlustaja ja majutusspetsialist, kellele meeldib luua sujuvaid, mugavaid ja stiilseid majutuskohti. Minu juures ootab sind alati puhtus, suurepärane suhtlus ja soe vastuvõtt.

Peakokk Batiste's Gourmet

Restoranielamus, kui oled puhkusel

Peakoka Caley pakutavad kõrgendatud mugavused

Klassikaliste maitsete taaselustamine värskel ja kõrgendatud viisil – valmistatud hoolikalt ja toimetatud otse sinuni.

Ashley ülemaailmne degusteerimismenüü

Ma valmistan lugusid jutustavaid roogasid, segades ajaloolisi maitseid kaasaegsete tehnikatega.

Tahera hingeküllased maitsed

Olen lõunapoolne kokk, kes treenis ikooniliste kokkade nagu Tyler Florence ja Wolfgang Puck all.

Kokk Stephi kulinaarsed võlud

Pakun kõigile külalistele, kellele on au luua hämmastav söögikogemus, mitmekesist ja loomingulist kulinaarset tausta!

Culinistade erakokakogemus

Me sobitame parimate kulinaarsete talentidega majapidamistega, et pakkuda unustamatuid toiduelamusi.

Autentne Liibanoni retsept Beiruti südamest

31 aastat vanaema retsepte valmistades lendas ta nendega kirglikult Liibanonist Ameerikasse

Privaatne kokaõhtusöök Joyce'iga

Naudi parimat toitu, mis valmistatakse sinu eest, kui sa ise lõõgastud

Maison Otium

Kujundan kulinaarseid elamusi, mis rändavad mööda maailma, on rafineeritud tehnikaga, põhinevad Vahemere köögil ja juhinduvad loovusest.

Erakoka Benjaminiga söögielamused

Euroopa talust lauani, vegan, keto, pescatarian, kohalikud ja kodus kasvatatud tooted.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas