Airbnb teenused

Kokad asukohas Lakewood

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Privaatkokk Seyhan

Türgi ja Vahemere köök, mis ühendab traditsioonid kaasaegse esitlusega.

Peteri degusteerimismenüüd ja toidud

Olen lõpetanud Le Cordon Bleu ja töötanud eramutes ja peenes restoranis.

Privaatne peakokk Crystal

Oled kirglik erinevate köökide, loominguliste vürtside segude ja julged maitseideede suhtes.

Sarina loominguline hooajaline köök

Olen kihisev, etenduslik kokk, kes keskendub maitsele, peenusele ja esitlusele.

Heaolu ja maitse: kulinaarne teekond Nataliaga

Ma segan tervist, maitset ja loovust igasse roa, mida ma valmistan.

Tahera hingeküllased maitsed

Olen lõunapoolne kokk, kes treenis ikooniliste kokkade nagu Tyler Florence ja Wolfgang Puck all.

Privaatkokk Daniella

Privaatne einestamine, toitlustus, loomingulised road, värsked koostisosad.

Kokk Jose'i mereannibaari teenused

Privaatkokk, kes on spetsialiseerunud esmaklassilistele toortoidubaridele. Gurmeeõhtusöök Itaalia, Prantsuse või värskete California talutoodetega. Jäta köök minu hooleks!

Chef Domi unustamatud toidud

Pakun menüüdisaini, cateringi ja söögikordade ettevalmistamist ning see oli esiletõstetud Shoutout LA veebisaidil.

Daniela toitumissõbralikud menüüd

Ma loon tipptasemel kööki toitumissõbralike valikutega ning silma kunstile ja detailidele.

Peakokk Keise kõrgendatud taldrikud

Kokk Keis on kulinaarne elektrimaja. Ülemaailmselt koolitatud, Prantsusmaal omandatud oskustega. Hääletatud 25 parimat erakokki LA-s. Ta pakub igal taldrikul julgeid maitseid, ägedat stiili ja unustamatuid elamusi.

Jenniferi reaalajas kokkamine

Conchitas & Ember & Spice asutaja — auhinnatud kokk, kes toob igale lauale tuld, maitset ja kunsti. Asub SD-s. Milspouse 'i omanik

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas