Airbnb teenused

Kokad asukohas Moorpark

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Brandoni loomingulised ja järeleandlikud toidud

Ma valmistan unustamatuid roogasid, mis toidavad, rõõmustavad ja toovad inimesi kokku.

Tai toomine oma lauale

Iga roog on valmistatud armastusega ja edasi antud traditsioon, mis toob Tai sinu taldrikule.

Simoni Brasiilia kulinaarsed maitsed

Ma loon meeldejäävaid menüüsid loominguliste keerdkäikudega traditsioonilistest retseptidest.

Kulinaariaelamus peakokk Cedricuga

Tipptasemel Prantsuse köök sinu juurde

Sri Lanka saare köök

Smiling Islander on Sri Lanka kokk, kes on tuntud elavate toiduelamuste ja saare maitsete poolest. Ta jagab YouTube 'is retsepte ja seda on tutvustanud teised loojad, kes tähistavad tema elavat toiduvalmistamise stiili.

Hooajaline profilaud - Põhjamaade x Jaapani

Räägi sujuvalt lauast, kus on aastatepikkune kogemus alates A-istritest kuni superjahtideni - maitse, peenestamine ja väike maagia igale söögikogemusele. See on pidu! IG: @caviarcitizen

Taja peened söögikohad kodus

Olen koolitanud restorane ja spetsialiseerunud ülemaailmsete mõjutustega degusteerimismenüüdele.

Kaasaegne Cajun-Creole kohtub Ryaniga California menüüdega

Ma seon lõunapoolse hinge California värskusega, luues julgeid hooajalisi menüüsid.

Bryani loominguline söögituba LA-s

Kokkamine värskete koostisosade ja loovusega on see, kuidas ma suhtlen inimestega ja toidan neid.

California värske talust lauani

Asjatundlikult kureeritud menüüd, mis on kujundatud värskust silmas pidades

Tamiris Wenni aialaud

Ma tutvustan sinu majas restoranides omandatud oskusi. Töötan värskete toodetega, mis keskenduvad hooajalistele koostisosadele ja tõstavad esile köögivilju.

Väga mõnus kodune perekokk

Olen spetsialiseerunud mitmekäigulistele söögikordadele igas suuruses eriüritusteks.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas