Airbnb teenused

Kokad asukohas Pasadena

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Ashley ülemaailmne degusteerimismenüü

Ma valmistan lugusid jutustavaid roogasid, segades ajaloolisi maitseid kaasaegsete tehnikatega.

Koka Tony isikupärastatud õhtusöök autentsed fusioonid

Ma valan oma südame ja hinge igasse söögikorda, segades autentseid maitseid loomingulise elegantsiga, et pakkuda tõeliselt unustamatut ja isikupärastatud söögikogemust.

Peakokk Keise kõrgendatud taldrikud

Kokk Keis on kulinaarne elektrimaja. Ülemaailmselt koolitatud, Prantsusmaal omandatud oskustega. Hääletatud 25 parimat erakokki LA-s. Ta pakub igal taldrikul julgeid maitseid, ägedat stiili ja unustamatuid elamusi.

Jeesuse uuenduslik pitsa

Ma valmistan pitsa degusteerimise menüü, mis ühendab julgeid Mehhiko inspireeritud maitseid ülemaailmsete keerdkäikudega.

Michaeli Mesa Montano üritus

Ma loon hingelisi ja jutupõhiseid eineid intiimsete kogunemiste kaudu, mis on juurdunud koos.

California klassikud

Kolme aastakümne pikkuse Michelini tärnikogemuse toomine igale roogale ja söögikogemusele!

Jeesuse värske süüestatud pitsa

Mul on kulinaarse kunsti kraad ja lõpetanud Le Cordon Bleu Pasadena.

SimplyGourmetbyK

Ma õpin inspireerivaid inimesi, kuigi jagan oma toitu. Tasakaal tervisliku Vahemere ja ideaalse koguse vahel. Orgaanilised hooajalised koostisosad, mis pakuvad erilisi söögikohti.

Ty Bri kõrgendatud mugavussöögid

Olen töötanud tippköögides nagu Barton G ning valmistanud süüa LL Cool J-le ja Stevie Wonderile.

Culinistade erakokakogemus

Me sobitame parimate kulinaarsete talentidega majapidamistega, et pakkuda unustamatuid toiduelamusi.

Kulinaariaelamus peakokk Cedricuga

Tipptasemel Prantsuse köök sinu juurde

Kaasaegne Cajun-Creole kohtub Ryaniga California menüüdega

Ma seon lõunapoolse hinge California värskusega, luues julgeid hooajalisi menüüsid.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas