Airbnb teenused

Kokad asukohas Pasadena

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Pasadena

Kokk

Teresa maitsvad loomingud

20-aastane kogemus Mul on üle kahe aastakümne mitmekesine kogemus kõrgsurvega köögikeskkonnas. Õppisin kulinaarset kunsti Los Angelese Tehnikakolledžis. Olen saanud proua Cubbisoni parima riietuspreemia.

Kokk

Veganielamus: erakokk sinu kodus

Saa tuttavaks, peakokk JustNCase! Mul on aastatepikkune kogemus kulinaariatööstuses, olen edukalt juhtinud oma toiduautot ja käivitanud eduka erakokaäri, mis teenindab mitmekesist klienti. Minu kirg maitsvate ja kvaliteetsete söögikordade loomise vastu on viinud mind töötama mitme kõrgetasemelise kliendiga konfidentsiaalsetes tingimustes, pakkudes isikupärastatud söögikogemusi, mis eelistavad maitset, tervist ja esitlust. Olenemata sellest, kas valmistan uuenduslikke taimseid roogasid või kureerin mitmekäigulist toitu, toon professionaalsust, loovust ja tähelepanu detailidele igale söögikogemusele. Las ma toon sinu Airbnb majutuskohta privaatse koka luksuse!

Kokk

Privaatne söögikogemus, mille on korraldanud peakokk Neicy

15-aastane töökogemus Mugav toidule keskendumine vimkaga, valmistan kuulsustele ja eksklusiivsetele üritustele süüa. Mu vanaema treenis mind ja ma täiustasin oma oskusi Illinoisi Kunstiinstituudis. Asutasin ka MeMa's Southern Hospitality and Chef Neicy Flavor Company.

Kokk

Southern Soul with a French Twist by Chef Ponder

18 aastat kogemust Minu fookus: lõunapoolse toidu hingeküllased traditsioonid täpsete Prantsuse tehnikatega. Mul on kulinaarse kaunite kunstide kraad Le Cordon Bleu Kulinaarsete Kunstide Kolledžist koos ärijuhtimise kraadiga kuulsast Morehouse 'i kolledžist. Aitasin restoranirühmal saavutada 85% talust lauani koostisosi ja hoidsin toidukulud alla 20%. Nüüd olen erakokk, kes vastab sinu vajadustele. Minu eriala on: sinu eelistus.

Kokk

Brady loomingulised Napoli toidud

24 aastat kogemust, et inimesed tunneksid end mugavalt, pakkudes samal ajal loomingulisi menüüsid ja elamusi. Olen lihvinud oma kulinaarsed oskused nii köögis kui ka kõrgsurveürituste keskkonnas. Olen käivitanud mobiilse Napoli köögi kontseptsiooni, mis kureerib meeldejäävaid roogasid, eratoitlusäri ja suuremahulisi üritusteenuseid. Las ma viin sind maitsvale ja toitvale teekonnale.

Kokk

Jasmini džässiklassika

Kümneaastane kogemus olen omandanud külalislahkuse ja täideviimise privaatses söögikohas. Mul on kulinaaria kraad Kesier Culinary Institute 'is. Ma õpetan tulevasi kokke, mis on mu uhkeim saavutus.

Kõik kokateenused

Sinu uksepiiki toimetatud gurmeetoit

15 aastat kogemust Minu töö köögis San Franciscost Pariisini õpetas mulle ülemaailmseid kööke. Mul on kunstiinstituudi kulinaariajuhtimise bakalaureusekraad. Asutasin Los Angeleses ettevõtet, kus ma loon toitu, mida armastan.

Cali-Caribbean Cuisine by Chef Jazzy Harvey

Kuueaastane kogemus Olen kuulsuskokk, kellel on välja müüdud hüpikaknad LA-s, New Yorgis ja Miamis. Õppisin, kuidas saada kokk, vaadates oma vanaema ja töötades köögis. Olin esiletõstetud toidust ja veinist kokana „Elustades toidu stseeni LA-s“.

Morgani rõõmsameelne toiduvalmistamine

20-aastane kogemus Olen spetsialiseerunud ainulaadsete söögikogemuste loomisele, keskendudes kvaliteetsetele koostisosadele. Olen teinud süüa paljude suurepäraste kokkade all ja fantastilistes restoranides. Juhin oma ettevõtet, pakkudes privaatkoka elamusi, veinipaari ja piknikke.

Paola Kariibi mere-Euroopa fusioonisöögikohad

Seitse aastat kogemust, mida valmistan eraklientidele, segades Kariibi mere juured ülemaailmsete maitsetega. Õppisin süüa tegema oma emalt ja osalise tööajaga tööd teismelisena. Ma loon silmapaistvat küpsetamist ja mitmekultuurilist kööki.

Paola kirdest inspireeritud privaatne söögituba

9-aastane kogemus Olen loonud oma toiduvalmistamisoskused aastatepikkuste jahtide prahtimise ja privaatsete õhtusöökide jooksul. Lisaks tundidele on mul lihvitud oma oskusi jahtlaevade ja privaatsete õhtusöökide kaudu. Olen jahtidel purjetades valmistanud nõusid hämmastavale valikule külalistele.

Tervislikud hooajalised söögikohad koos toitainekoka Cate 'iga

Neli aastat kogemust Mul on neli aastat kogemust, kuidas LA kliente tervendada. Olen terviklik tervishoiutreener, mille on sertifitseerinud Integratiivse Toitumise Instituut. Food Network's „Chopped“ Champion and tournament finalist.

Liza Cali Mediterranean

Olen kohalik kuulsuste kokk, kes on töötanud Allison Holkeri, Sebastian Stani ja teiste erasektori klientide heaks. Alustasin oma erakokateenuseid Malibu Beach Recovery Home 'is. Seal leiutasin paljud oma retseptid, et järgida nende madala glükeemilist dieeti. Ma tõussin nende peakoka ja kulinaariaõpetajana. Minu nišš on Vahemere toit ja kondiitritooted.

Shieya ülemaailmsed kulinaarsed reisid

Kümneaastane kogemus olen valmistanud eriroogasid mitmesugustest mõjutustest üle kümne aasta. Õppisin Nobus ja ka Wolfgang Puckis. Võitsin Food Network 'i supermarketi 6. hooaja ja ilmun Gastronautsis.

Ülemaailmne hingeköök peakokk Ameera poolt

15-aastane kogemus Ma olen kolmanda põlvkonna Californias, kes ühendab lääneranniku koostisosi ülemaailmsete vürtsidega. Õppisin oma emalt ja vanaemalt ning seejärel treenisin ja juhin oma äri. Võitsin Food Network 'i kokanduskonkursi ja olen serveerinud Rihannat, Stevie Wonderit ja palju muud.

Kevini sahver

15 aastat kogemust olen spetsialiseerunud köögihaldusele ja kulinaarsetele tehnikatele, mis on omandatud oma 16 aasta jooksul. Mul on California osariigi Long Beachi ülikooli külalislahkuse juhtimise kraad. Üks mu karjääri parimaid verstaposte oli tuntud koka juhendamisel.

Rodolfo peened söögikohad

20 aastat kogemust Olen kokk, kes valmistab süüa mitmesuguste kuulsuste ja spordimeeskondade jaoks. Õppisin prestiižsetes asutustes, arendades oma kulinaarseid oskusi. Olen teinud süüa kõrgema profiiliga VIP-idele nagu Michelle Obama, Troy Aikman ja Charles Barkley.

Kok Solomoni loomingulised magustoidud ja hooajalised menüüd

16-aastane kogemus Olen spetsialiseerunud innovaatiliste retseptide ja roogade väljatöötamisele väikestele toiduettevõtetele. Lõpetasin Ameerika Kulinaariainstituudi. Keskendun väikeste toiduettevõtete teadus- ja arendustegevusele.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas