Airbnb teenused

Kokad asukohas Rancho Cucamonga

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Hooajaline profilaud - Põhjamaade x Jaapani

Räägi sujuvalt lauast, kus on aastatepikkune kogemus alates A-istritest kuni superjahtideni - maitse, peenestamine ja väike maagia igale söögikogemusele. See on pidu! IG: @caviarcitizen

Taja peened söögikohad kodus

Olen koolitanud restorane ja spetsialiseerunud ülemaailmsete mõjutustega degusteerimismenüüdele.

Chef Sheridan of Street and Spice

Sinu hinge puudutava toidu serveerimine tekitab naeratuse ja jätab sulle rohkem kui rahul!

The Pantry Table by chef Claire

Michelini tasemel privaatne söögituba hooajaliste koostisosade ja südamliku külalislahkusega.

California värske talust lauani

Asjatundlikult kureeritud menüüd, mis on kujundatud värskust silmas pidades

Tamiris Wenni aialaud

Ma tutvustan sinu majas restoranides omandatud oskusi. Töötan värskete toodetega, mis keskenduvad hooajalistele koostisosadele ja tõstavad esile köögivilju.

Dylani peened söögikohad

Olen kuulsuste kokk, kes on treeninud Michelini tärniga tähistatud restoranides.

Fletchi kõrgendatud lõunasöögid ja õhtusöögid

Olen sõjaväe veteran, kes on kulutanud 20 aastat toiduvalmistamisel, alates peenest söögikohast kuni ürituste toitlustamiseni.

Tervislikud hooajalised söögikohad koos toitainekoka Cate 'iga

Kodune toiduelamus, kus pakutakse kohalikke hooajalisi koostisosi.

Suzanne 'i ülemaailmne heaolust inspireeritud köök

Ma valmistan vaimule, kehale ja hingele kaasahaaravat toitu, mis ühendab heaolu ülemaailmsete maitsetega.

Kariibi mere-Ameerika vegan köök peakokk Lovelei poolt

Loominguline, taimne ja terviklik toit, kasutades orgaanilisi ja hooajalisi toite.

Peakokk Cappi California maitsed

Olen andekas kokk, kes pakub kvaliteetseid ja taskukohaseid toite igat tüüpi ürituste jaoks.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas