Airbnb teenused

Kokad asukohas Rancho Santa Fe

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Rancho Santa Fe

Kokk

Iisraeli kaasaegne Mehhiko köök

22 aastat kogemust Olen kogenud kokk ja kulinaaria konsultant, kes kasvas üles traditsioonilise Mehhiko toidu valmistamisel. Õppisin Le Cordon Bleu Las Vegases, lihvides oma kulinaarseid oskusi. Olen reisinud maal, aidates restorane, viimistledes menüüsid ja lihtsustades kööki.

Kokk

Daniella sensoorsed privaatsed söögikohad

20-aastane kogemus Olen kokk, sommeljee ja kujutav kunstnik, kes loob ainulaadseid kulinaarseid elamusi. Õppisin kulinaarset kunsti, töötasin Biko & Rústicos ja õppisin oma vanaema köögis. Võitsin parima Baja õhtusöögi (ajakiri San Diego) ja 1. koha Ceviche Master of California.

Kokk

Kokk Toco auhinnatud maitsed

15-aastane kogemus Ma valmistan isikupärastatud kulinaarseid elamusi puhkuseks, pulmadeks ja privaatseteks üritusteks. Õppisin Brasiilias Curitibas Euroopa Keskuse Kulinaariakoolis. 2008. aastal avasin oma esimese restorani ja võitsin suure rahvuspreemia Brasiilia köögi eest.

Kokk

Angel Baja-Vahemere köök

10-aastane kogemus Mul on praktiline kogemus kuulsates kohtades nagu Bleu Boheme ja Wormwood. Alustasin suuremahulise toitlustusega ning arenesin Prantsuse ja Baja-Vahemere köökides. Ma kuulusin meeskonda, kes teenis Wormwoodi „2022. aasta parim uus restoran“.

Kokk

Söömine kodus

15 aastat kogemust, mida olen valmistanud erinevates kohtades, alates gastronoomilisest pubist kuni oma õhtusöögiklubi avamiseni. Lõpetasin Atlanta Kunstiinstituudi kraadiga kulinaarses kunstis. 2c Chicago, maa-alune õhtusöögiklubi, kus tegin süüa 6 külalisele öö kohta 2-3 korda nädalas.

Kokk

Aaroni California ranniku degusteerimine

10 aastat kogemust Olen töötanud peenes söögikohas, tervisekuurortides ja erakokana. Õppisin San Diego restoranides, mille juured on sushis ja peened söögikohad. Nädalavahetustel valmistan pulmadeks süüa, luues täpselt seda, mida kliendid ette kujutavad.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas