Airbnb teenused

Kokad asukohas Rolling Hills

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Damiani lohutustoit

Pakun kulinaarset teenust intiimsete õhtusöökide, suurte ürituste ja kokanduskursuste jaoks.

Kaasaegne Cajun-Creole kohtub Ryaniga California menüüdega

Ma seon lõunapoolse hinge California värskusega, luues julgeid hooajalisi menüüsid.

Dar Dmana Maroko ja Vahemere toit

Meisterkokk, kellel on üle 20 aasta autentsete Maroko, Lähis-Ida, Vahemere ja Lõuna-Euroopa roogade valmistamine, traditsioonide ja elegantsi unustamatute privaatsete söögikohtade ja toitlustatud ürituste jaoks

Neicy hingeküllased lohutustoidud

Ma valmistan Lõuna-Kariibi mere toitu, mis toidavad tähti, perekondi ja unustamatuid öid.

Joey kõrgendatud Itaalia toit

Olen lõpetanud Le Cordon Bleu, kes muudab kodud peeneks Itaalia restoranideks.

Šikk ja lõõgastav privaatne söögituba peakokk Arnoga

Üle 30 aasta teadmised toidust ja veinist Euroopast, Okeaaniast ja Ameerikast. Kulinaaria kraad Nice 'i kulinaariakoolist, tunnustab Prantsuse tippkokke. Menüüd, mis meelest puhuvad ja ei tohi lärmi teha.

Suzanne 'i ülemaailmne heaolust inspireeritud köök

Ma valmistan vaimule, kehale ja hingele kaasahaaravat toitu, mis ühendab heaolu ülemaailmsete maitsetega.

Dylani peened söögikohad

Olen kuulsuste kokk, kes on treeninud Michelini tärniga tähistatud restoranides.

Ülemaailmne hingeköök peakokk Ameera poolt

Kombineeritud Kariibi mere, St. Lucia ja Aasia maitsed, mis on ühendatud tervendava ja lääneranniku elegantsiga

Lõuna-Ameerika fusioonipilet Ricardo poolt

Brasiilia isetehtud Itaalia roogadest üles kasvanud köök ühendab mõlemad mõjutused.

Amiri Vahemere fusioonimaitsed

Moderniseerin oma pere restorani retsepte oma Kulinaariahariduse Instituudi oskustega.

California ranchero köök Camilt

Tarrare 'i omanikuna olen hoolitsenud 200 külalise eest ja valmistanud süüa kuulsatele paaridele.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas