Airbnb teenused

Kokad asukohas San Bernardino

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

The Pantry Table by chef Claire

Michelini tasemel privaatne söögituba hooajaliste koostisosade ja südamliku külalislahkusega.

Moodne Salvadori, kreooli köök

Asjatundlikult kureeritud menüüd, mis on loodud värskust silmas pidades. Lisateabe saamiseks võta minuga enne broneerimist ühendust. Asun Los Angeleses. Hinnad ei sisalda kulusid

Ma'Jestic kogemus

Kvaliteetne toit ja suurepärane teenindus, tasub proovida!Ma teen alati armastusega süüa ja sa saad seda igas oma toidukorra ampsus hinnata!

Soulfood kokk Kekega

Maitse, mis ei ole siit maailmast!

Sri Lanka saare köök

Smiling Islander on Sri Lanka kokk, kes on tuntud elavate toiduelamuste ja saare maitsete poolest. Ta jagab YouTube 'is retsepte ja seda on tutvustanud teised loojad, kes tähistavad tema elavat toiduvalmistamise stiili.

Kokk Lamori globe-trotting-menüüd

Olen ametlikult koolitatud kokk, kes valmistab süüa kuulsustele nagu Nas ja Nephew Tommy.

Fletchi kõrgendatud lõunasöögid ja õhtusöögid

Olen sõjaväe veteran, kes on kulutanud 20 aastat toiduvalmistamisel, alates peenest söögikohast kuni ürituste toitlustamiseni.

Privaatsed söögiseiklused peakokk Nealaga

Le Meridieni kondiiterina olen spetsialiseerunud peenetele söögikohtadele ja intiimsetele üritustele.

Davidi reisimälestused Lõuna-Ameerikas

Erakokk, kellel on üle 10-aastane kogemus, mis ühendab Ladina-Ameerika maitsed California värskusega. Ma valmistan tervislikke ja elavaid toite, mis muudavad iga peatumise toitvaks ja meeldejäävaks.

Rya eklektiline privaatne söögituba

Ma valmistan mitmekihilisi ja rõõmsaid toite, mis kaasavad meeli ja inspireerivad fusiooniköögi kaudu.

Dylani peened söögikohad

Olen kuulsuste kokk, kes on treeninud Michelini tärniga tähistatud restoranides.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas