Airbnb teenused

Kokad asukohas Solana Beach

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Kokk Ivani teadlik eine

Suhtun sushisse kui kunsti ja distsipliini, tasakaalustades täpsust, värskust ja esitlust. Klassikalisest nigirist ja sashimist taimsete rullideni – keskendun puhastele maitsetele ja täiuslikule tekstuurile

Kokk Stephi kulinaarsed võlud

Pakun kõigile külalistele, kellele on au luua hämmastav söögikogemus, mitmekesist ja loomingulist kulinaarset tausta!

Peakokk Kenny hooajaline privaatne õhtusöök

Minu maitsed on kujunenud Portugali töökogemuse, Pariisis ja Londonis õppimise ning Hiina-Taiwani juurtega. Koostame sinu ürituse jaoks kohandatud menüü :) @sidequestkenny Instagramis!

Avasta Itaaliat laual koos peakoka Fabioga

Minu road peegeldavad Sitsiiliat rahvusvahelise võtmega.

Erakoka Benjaminiga söögielamused

Euroopa talust lauani, vegan, keto, pescatarian, kohalikud ja kodus kasvatatud tooted.

Michelini tärni elamused peakokk Joann & Co-ga

Michelini tärni stiilis kogemuslik söögituba, mis sisaldab kohalikke ja hooajalisi koostisosi

Keeda köök

Mis teeb mu toidu suurepäraseks, on see, et ma valmistan armastusega süüa ja inimeste toitmine toob mu hingele rõõmu

Tyrelli East-meets-West

Portugali taust, Aasia köök, mitmekesised koostisosad.

Peakokk Leyla talusöömine

Kokkamine tähendab minu jaoks lugude jagamist: ma segan oma pärandit, ülemaailmseid oskusi ja värskeid tooteid, et tuua inimestele lauale rõõmu.

California Wine Country Santa Maria Inspired BBQ

Koge, mille poolest California veinipiirkond on tuntud. Open Flame BBQ TriTip Smoked ribs and Brisket

Aaroni California ranniku degusteerimine

Ma loon rafineeritud lääneranniku fusiooni maitseid, kasutades turuvärskeid mereande.

Maximiliani Vahemere pidusöök

Sulge silmad ja maitse Vahemere saari, mida serveeritakse värskelt sinu maitsepungadele.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas