Airbnb teenused

Kokad asukohas Torrance

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Peakokk Keise kõrgendatud taldrikud

Kokk Keis on kulinaarne elektrimaja. Ülemaailmselt koolitatud, Prantsusmaal omandatud oskustega. Hääletatud 25 parimat erakokki LA-s. Ta pakub igal taldrikul julgeid maitseid, ägedat stiili ja unustamatuid elamusi.

Jeesuse uuenduslik pitsa

Ma valmistan pitsa degusteerimise menüü, mis ühendab julgeid Mehhiko inspireeritud maitseid ülemaailmsete keerdkäikudega.

Michaeli Mesa Montano üritus

Ma loon hingelisi ja jutupõhiseid eineid intiimsete kogunemiste kaudu, mis on juurdunud koos.

Gurmeesöömine Norr Kitchenis - Põhja-LA

Olen spetsialiseerunud kõrgendatud söögielamuste valmistamisele toidu- ja joogipaaride kaudu.

California klassikud

Kolme aastakümne pikkuse Michelini tärnikogemuse toomine igale roogale ja söögikogemusele!

Jeesuse värske süüestatud pitsa

Mul on kulinaarse kunsti kraad ja lõpetanud Le Cordon Bleu Pasadena.

SimplyGourmetbyK

Ma õpin inspireerivaid inimesi, kuigi jagan oma toitu. Tasakaal tervisliku Vahemere ja ideaalse koguse vahel. Orgaanilised hooajalised koostisosad, mis pakuvad erilisi söögikohti.

Culinistade erakokakogemus

Me sobitame parimate kulinaarsete talentidega majapidamistega, et pakkuda unustamatuid toiduelamusi.

Rosalindi maitsvad pidustused

Olen oma erakokafirmat juhtinud üle 15 aasta.

The Flavor Odyssey of Chef Paul

Rohkem kui kümne aasta pikkuse kogemusega toidu valmistamisel Hollywoodi eliitide jaoks toon peene söögikunsti sinu lauale - muudan iga roa unustamatuks kogemuseks.

Kulinaariaelamus peakokk Cedricuga

Tipptasemel Prantsuse köök sinu juurde

Ricardo talust lauda ja mereannid

Minu Ladina-Ameerika ja Vahemere pärand inspireerib minu toiduvalmistamise stiili.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas