Airbnb teenused

Kokad asukohas Upland

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Christine 'i hooajalised Vahemere menüüd

Olen Californias elav kokk, kes on inspireeritud Itaalia, Prantsusmaa ja Kreeka köökidest.

Cali-Caribbean Dining By Chef Solomon

Söö Aafrika maitseid kogu maailmast! Ainulaadne söögikogemus

Hooajaline profilaud - Põhjamaade x Jaapani

Räägi sujuvalt lauast, kus on aastatepikkune kogemus alates A-istritest kuni superjahtideni - maitse, peenestamine ja väike maagia igale söögikogemusele. See on pidu! IG: @caviarcitizen

Taja peened söögikohad kodus

Olen koolitanud restorane ja spetsialiseerunud ülemaailmsete mõjutustega degusteerimismenüüdele.

Damiani lohutustoit

Pakun kulinaarset teenust intiimsete õhtusöökide, suurte ürituste ja kokanduskursuste jaoks.

Chef Sheridan of Street and Spice

Sinu hinge puudutava toidu serveerimine tekitab naeratuse ja jätab sulle rohkem kui rahul!

Bryani loominguline söögituba LA-s

Kokkamine värskete koostisosade ja loovusega on see, kuidas ma suhtlen inimestega ja toidan neid.

The Pantry Table by chef Claire

Michelini tasemel privaatne söögituba hooajaliste koostisosade ja südamliku külalislahkusega.

California värske talust lauani

Asjatundlikult kureeritud menüüd, mis on kujundatud värskust silmas pidades

Tamiris Wenni aialaud

Ma tutvustan sinu majas restoranides omandatud oskusi. Töötan värskete toodetega, mis keskenduvad hooajalistele koostisosadele ja tõstavad esile köögivilju.

Väga mõnus kodune perekokk

Olen spetsialiseerunud mitmekäigulistele söögikordadele igas suuruses eriüritusteks.

Fletchi kõrgendatud lõunasöögid ja õhtusöögid

Olen sõjaväe veteran, kes on kulutanud 20 aastat toiduvalmistamisel, alates peenest söögikohast kuni ürituste toitlustamiseni.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas