Airbnb teenused

Kokad asukohas Winter Park

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Winter Park

Kokk

Winter Park

Jean 'i gurmee krepid ja toitlustamine

Seitse aastat kogemust Töötasin tunnustatud Paul Bocuse 'i perekonnale kuuluvas Les Chefs de France' is. Käisin Pariisis Lycée René Auffray's. Töötasin Pariisis kolme tärni Michelini restoranis: Cafe de la Jatte.

Kokk

Chrisi lõunapoolne mugav toitlustus

Viis aastat kogemust, mille olen spetsialiseerunud lõunapoolsele lohutustoidule ja võin sobida mis tahes üritusele. Õppisin kulinaariateadust Auguste Escoffier Culinary Arts Schoolis Austinis, Texase osariigis. Võistlesin MasterChef Houstonis ja olen sõjaväe veteran.

Kokk

Orlando

Giovanni fantaasiast inspireeritud toit

Viis aastat kogemust olen töötanud fusioonrestoranides, toitlustusettevõtetes ja baari taga. Mul on praktiline treening dr Phillips Centeris ja toitlustusettevõtetes Floridas. Olen hoolitsenud märkimisväärsete klientide eest nagu Alicia Keys, Lindsey Sterling ja Neil Gaiman.

Kokk

Krystini stiilne kokalaud

12 aastat kogemust olen täiustanud oma teadmisi ja teritanud oma tehnikat praktiliste kogemuste kaudu. Osalesin Auguste Escoffieri kulinaariakunsti koolis Boulderis, Colorados. Olenemata sellest, kas pakud jõukat Itaalia toitu või mereande, on minu kirg toidu vastu lõputu.

Kokk

Alaini peened Kariibi mere söögikohad

20 aastat kogemust leidsin oma kire Port-au-Prince 'is Haitil ning pakun kvaliteetset toitu ja sooja teenindust. Õppisin Ritz-Carlton Atlantas, täiustades oma oskusi peenete söögikohtade valdkonnas. Mind on esitletud USA Today, New York Times, Food & Wine, Saveur ja Cuisine Noir.

Kokk

Ladina fusion fine dining by josefina

16-aastane kogemus, mis on spetsialiseerunud Ladina-Ameerika fusioonile ja valmistan meeldejäävaid eineid, et jagada oma rõõmu toidu kaudu. Õppisin vanaemalt süüa tegema ja läksin hiljem kokakooli. Olen viimased 15 aastat loonud arvukalt unustamatuid peeneid söögikohti klientide kodudes.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas