Airbnb teenused

Kokad asukohas Álvaro Obregón

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Álvaro Obregón

Kokk

México

Alberto maitsed Mehhikos

8 aastat kogemust praktikad ja töö Mehhiko linnas asuvas hotellis, bankett koos Itaalia kokaga. Õppisin ja lõpetasin oma gastronoomiaõpingud UNIVDEPi ülikoolis. Mul on olnud võimalus süüa teha meediainimestele.

Kokk

Ericki leegi ja fusiooni maitsete taga

8 aastat kogemust alustasin Mehhikos ja õppisin sellistelt meistridelt nagu Benito Molina ja Gordon Ramsay. Õppisin Mehhiko köögi kultuuri konservatooriumis. Ma olen praegu loomingulise peenete söögikohtade ettevõtte omanik.

Kokk

Privaatne söögituba peakokk Juan Carlosega

20 aastat kogemust olen spetsialiseerunud ainulaadsete söögikogemuste pakkumisele. Käisin kulinaariakoolis ja koolitasin AAA-standardhotellides. Olen Mehhikos tipptasemel kokk olnud üle viie aasta.

Kokk

Mehhiko toidu püha kolmainsus

13 aastat kogemust Pakun kohandatud toitlustusteenuseid ettevõtte üritusteks ja pidustusteks. Õppisin Riiklikus Antropoloogia ja Ajaloo Koolis ning UVM-is. Loodi 2015. aastal gurmees salsas line Mapachtli artisan salsas.

Kokk

Rodrigo fusioonilaud

14-aastane kogemus Minu kulinaarseid oskusi mõjutavad Jaapani köögid, kruiisilaevad ja saiakesed. Lõpetasin kondiitritsi diplomiga enne 6-aastast kulinaarset karjääri erajahtidel. Lisaks Jaapani köögi kulinaarsetele sihtasutustele on mul ka kondiitriäri.

Kokk

Rodrigo kaasaegne Mehhiko toiduvalmistamine

14 aastat kogemust alustasin Jaapani restoranis ja seejärel Biko's, kus õppisin täiustatud tehnikaid. Mul on Le Cordon Bleus kondiitri valmistamise diplom. Mind valiti 2014. aastal Nomas praktikandiks.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas