Airbnb teenused

Kokad asukohas Chula Vista

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Chula Vista

Kokk

Daniella sensoorsed privaatsed söögikohad

20-aastane kogemus Olen kokk, sommeljee ja kujutav kunstnik, kes loob ainulaadseid kulinaarseid elamusi. Õppisin kulinaarset kunsti, töötasin Biko & Rústicos ja õppisin oma vanaema köögis. Võitsin parima Baja õhtusöögi (ajakiri San Diego) ja 1. koha Ceviche Master of California.

Kokk

Kokk Toco auhinnatud maitsed

15-aastane kogemus Ma valmistan isikupärastatud kulinaarseid elamusi puhkuseks, pulmadeks ja privaatseteks üritusteks. Õppisin Brasiilias Curitibas Euroopa Keskuse Kulinaariakoolis. 2008. aastal avasin oma esimese restorani ja võitsin suure rahvuspreemia Brasiilia köögi eest.

Kokk

Angel Baja-Vahemere köök

10-aastane kogemus Mul on praktiline kogemus kuulsates kohtades nagu Bleu Boheme ja Wormwood. Alustasin suuremahulise toitlustusega ning arenesin Prantsuse ja Baja-Vahemere köökides. Ma kuulusin meeskonda, kes teenis Wormwoodi „2022. aasta parim uus restoran“.

Kokk

Hectori Ladina-Ameerika maitsed

9-aastane kogemus Olen Mehhiko-Ecuadori kokk, kellel on lai kogemus Lõuna-Ameerika köögist. Õppisin maailmatasemel kulinaarses kolledžis prantsuse mõjutustega. Olen töötanud peakokana ja restoranidena Mehhikos ja Baja Californias.

Kokk

Söömine kodus

15 aastat kogemust, mida olen valmistanud erinevates kohtades, alates gastronoomilisest pubist kuni oma õhtusöögiklubi avamiseni. Lõpetasin Atlanta Kunstiinstituudi kraadiga kulinaarses kunstis. 2c Chicago, maa-alune õhtusöögiklubi, kus tegin süüa 6 külalisele öö kohta 2-3 korda nädalas.

Kokk

Maximiliani Vahemere pidusöök

Kokk Maxi kulinaarne teekond algas Bostoni südames, kus teda inspireeris tema Nana Carmella ja isa Domenicu Sitsiilia toiduvalmistamine. Tema töökogemus algas 14-aastaselt, töötades kohalikul kalaturul ja tema pere Itaalia delis. Soovides oma kulinaarset asjatundlikkust laiendada, kolis peakokk Max 1998. aastal San Francisco lahe piirkonda. 23-aastaselt oli ta kindlustanud oma esimese peakokk De Cuisine 'i koha, avades Berkeley Claremont Resortis uue Ameerika brasserie. Vaid kaks aastat pärast võttis ta oma esimese peakoka rolli ja on jätkanud köökide juhtimist viimased 20 aastat. Praegu keskendub peakokk Max isiklikule ja privaatsele söögikohale San Diego maakonnas.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas