Airbnb teenused

Kokad asukohas Costa Mesa

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Costa Mesa

Kokk

Costa Mesa

Christianni gurmeetoit

Meie NORR Kitcheni meeskond on spetsialiseerunud unustamatute privaatsete kokkade elamuste loomisele, millel on üle kümne aasta kogemusi peenete söögikohtade, loomingulise juhtimise ja luksusliku külalislahkusega. Oleme töötanud prestiižsete kaubamärkidega nagu Bon Appétit, Condé Nast, The Four Seasons ja Ritz-Carlton, tuues privaatsetesse kohtadesse restorani kvaliteeti. Meie kokad hangivad parimaid hooajalisi koostisosi, mis on kohandatud iga külalise visioonile. Alates intiimsetest õhtusöökidest kuni tipptasemel üritusteni pakume sujuvat teenindust, vapustavaid lauavaateid ning sooja ja külalislahket õhkkonda. Meie viietärniline maine näitab meie pühendumust tipptasemele. Me ei paku ainult toitu - me loome hetki, mis kestavad kogu elu.

Kokk

Dilloni kodus valmistatud toidud

15 aastat kogemust loon meeldejäävaid söögikogemusi intiimseteks õhtusöökideks ja suurteks pidustusteks. Treenisin koos maailmakuulsate kokkadega. Ma loon iga sündmuse jaoks erakordseid maitseid ja loovust.

Kokk

Pasadena

Privaatne lõuna- ja õhtusöögi teenus peakokk Fletchi poolt

20 aastat kogemust Olen lugupeetud ja jõukate klientide isiklik kokk. Mul on Le Cordon Bleu kulinaariakraad. Sain Forbesi kümne parima rikkaima liikme kulinaarse soovituse kirja.

Kokk

Newport Beach

Brynne 'i piknikud Vaikse ookeani ääres

Mul on 10-aastane kogemus ürituste korraldamisel, asutasin oma piknikufirma, et näidata turistidele ja kohalikele kogu Newporti sarmi. Mul on erisündmuste haldamise diplom ja hotelli juhtkonna sertifikaat. Olen planeerinud piknikke mõnele Orange County Housewives 'ile Newport Beachis.

Kokk

Davidi talust-lauani toit

Neli aastat kogemust Töötasin 8-liikmelise pere erakokana, valmistades maitsvaid ja terviseteadlikke toite. Mul on bakalaureusekraad kommunikatsioonis ning alaealine äri- ja ettevõtluses. Tutvustasin oma kulinaarseid oskusi Guy Fieri toiduvõrgustiku võistlusetendusel.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas