Airbnb teenused

Kokad asukohas Costa Mesa

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Hectori Ladina-Ameerika maitsed

Minu toiduvalmistamist kujundab Lõuna-Ameerika köögi rikkalik mitmekesisus.

Fletchi kõrgendatud lõunasöögid ja õhtusöögid

Olen sõjaväe veteran, kes on kulutanud 20 aastat toiduvalmistamisel, alates peenest söögikohast kuni ürituste toitlustamiseni.

Chloe maalähedased hooajalised peod

Õppisin Michaeli restoranis James Beardi auhinna finalisti Miles Thompsoni all.

Brynne 'i piknikud Vaikse ookeani ääres

Teen isikupärastatud rannapiknikke, et külalised saaksid nautida Newporti võlu.

Peteri degusteerimismenüüd ja toidud

Olen lõpetanud Le Cordon Bleu ja töötanud eramutes ja peenes restoranis.

Kokumi BBQ Fine Dining by Chef Dweh

Ühendades peene köögi ja grillimise, loon mitmekäigulisi elamusi, mis rõhutavad kokumi maitset, täpset serveerimist ja unustamatut külalislahkust. Hinna sees on pudel vein

Privaatne peakokk Crystal

Oled kirglik erinevate köökide, loominguliste vürtside segude ja julged maitseideede suhtes.

Sarina loominguline hooajaline köök

Olen kihisev, etenduslik kokk, kes keskendub maitsele, peenusele ja esitlusele.

Gurmee mälestused koos Dylaniga

Luba mul tuua sinu Airbnb-sse soojust ja külalislahkust ning maitsvat toitu!

Heaolu ja maitse: kulinaarne teekond Nataliaga

Ma segan tervist, maitset ja loovust igasse roa, mida ma valmistan.

Kokk Franki lauad ja suupisted

Olen saanud klassikalise prantsuse kokakoolituse ja töötanud koos tipptasemel kokkadega, kes on spetsialiseerunud cateringule ja restoraniteenindusele, ning olen tegutsenud erakokana kogu California rannikul.

Tahera hingeküllased maitsed

Olen lõunapoolne kokk, kes treenis ikooniliste kokkade nagu Tyler Florence ja Wolfgang Puck all.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas