Airbnb teenused

Kokad asukohas Lantana

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Erakokk reisimiseks, üritusteks ja igapäevasteks söögikordadeks

Ülemaailmne kokk fusing Islandi juured, wellness ja eliitteenus nii VIP-idele kui ka peredele.

Dane 'i talust fork-köök

Mul on külalised The Restaurant and The Morning After telesaadetes ja võitnud tacovõistluse.

Käsitööna valmistatud taimetoit

Külalised hindavad minu peeneid taimseid maitseid, kohandatud menüüd ja sooja teenindust. Minu 5-tärni hinnangud ja lojaalsed kliendid peegeldavad hoolt, mida panen igasse einestamiskogemusse.

Naudi ja peatu: kokk Cuinn Airbnb elamus

Tõsta oma puhkust privaatse kulinaarse teekonnaga. reaalajas toiduvalmistamine ja gurmaanid

Tricia südamlikud Kariibi mere maitsed

Olen spetsialiseerunud sügavate Kariibi mere juurte ja südame toomisele, mis on täis kirge igale toidule.

Food NetWorki kokk Kokk Anthony loominguline töö

Kirglik igat tüüpi köök, mis toob kaasa maitset ja terviklikkust.

Püüa ja küpseta kokk

Naeratused ja kvaliteet

Floribbean Flair by Chef Tahnee

Seostades Kariibi maitseid ja Floridia elegantsi ülemaailmsete mõjutustega, valmistasin rafineeritud ja hingelisi roogasid, mis on inspireeritud maailmareisidest ning kirg elegantsete ja maitsvate söögikohtade vastu.

Lõuna-Florida erakokk

Lõuna-Floridas serveerimine, maitsvad, värsked, orgaanilised toidud ja menüüd

Kokk Amid Hernandezi õhtusöögielamus

Ettevõtte omamine ja väga suurte ürituste korraldamine USA parimatele ettevõtetele ja ainult viis tärni... annavad mulle kindlustunde, et loome kõigile külalistele alati maagilise kogemuse.

Emilio autentsed Itaalia söögikohad

Ma valmistan maitsvat Itaalia kööki, valmistades erinevaid pastatüüpe.

Lenny kaasaegne Ameerika ja Ladina köök

Segan kaasaegseid Ameerika ja Ladina-Ameerika maitseid, luues suurepäraseid toiduelamusi.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas