Airbnb teenused

Kokad asukohas Pinewood

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Kõik kokateenused

Privaatne peakokk Vincent Fine Dining at Home

Prantsuse, Vahemere, kondiitritooted, peen einestamine, hooajaline, eritellimusel menüüd.

Peened Itaalia ja Vahemere Prantsuse söögikohad kodus

Olen erakoka ja toitlustusettevõtte Epicureans Of Florida omanik.

The Hot Box 305 Experience by Chef Rae

Ameerika, Kariibi segu, globaalne köök, kirglikud maitsed, esitlus.

Maozi kohandatud mugavusköök

Valik söögivõimalusi, mis on mõeldud söögikoha viimiseks maitsele.

Erakokk Rafa

Ma toon restorani kvaliteetseid eineid sinu lauale! Isikupärastatud, värske ja meisterdatud kirega, mis sobib sinu maitse, elustiili ja ajakavaga. Minuga on väga lihtne koostööd teha ja ma reisin sinu juurde!

Maitsvad Kreationz By Chef Jay

Olen kokanud kuulsustele ja töötanud Flemingsis ja Benihana peenes restoranis. Olen Chef Karla's Favorite.Chef võistluse finalist. Olen õppinud Fort Lauderdale'i kunstiinstituudis.

Soflosushi Omakase

Ainulaadne Jaapani või fusion omakase elamus.

Tule läbi, las ma toidan sind

Sassi kõrval hinge teenimine: kus lohutustoit kohtub loovusega ja iga hammustus jutustab lugu.

Michelini tasemel einestamine Collinis

Olen 10 aastat töötanud Miami villas kokana ja läbinud San Diego Kulinaariainstituudi koolituse.

Profikoka lauaelamus peakokk Adrianne 'iga

Hoolikalt valitud Miami peen söögimenüü kohalike toodete ja koostisosadega.

Naudi ja peatu: kokk Cuinn Airbnb elamus

Tõsta oma puhkust privaatse kulinaarse teekonnaga. reaalajas toiduvalmistamine ja gurmaanid

Tricia südamlikud Kariibi mere maitsed

Olen spetsialiseerunud sügavate Kariibi mere juurte ja südame toomisele, mis on täis kirge igale toidule.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas