
Airbnb teenused
Kokad asukohas Poway
Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.
Maitse erakoka teenuseid asukohas Poway

Kokk
Iisraeli kaasaegne Mehhiko köök
22 aastat kogemust Olen kogenud kokk ja kulinaaria konsultant, kes kasvas üles traditsioonilise Mehhiko toidu valmistamisel. Õppisin Le Cordon Bleu Las Vegases, lihvides oma kulinaarseid oskusi. Olen reisinud maal, aidates restorane, viimistledes menüüsid ja lihtsustades kööki.

Kokk
Daniella sensoorsed privaatsed söögikohad
20-aastane kogemus Olen kokk, sommeljee ja kujutav kunstnik, kes loob ainulaadseid kulinaarseid elamusi. Õppisin kulinaarset kunsti, töötasin Biko & Rústicos ja õppisin oma vanaema köögis. Võitsin parima Baja õhtusöögi (ajakiri San Diego) ja 1. koha Ceviche Master of California.

Kokk
Kokk Toco auhinnatud maitsed
15-aastane kogemus Ma valmistan isikupärastatud kulinaarseid elamusi puhkuseks, pulmadeks ja privaatseteks üritusteks. Õppisin Brasiilias Curitibas Euroopa Keskuse Kulinaariakoolis. 2008. aastal avasin oma esimese restorani ja võitsin suure rahvuspreemia Brasiilia köögi eest.

Kokk
Angel Baja-Vahemere köök
10-aastane kogemus Mul on praktiline kogemus kuulsates kohtades nagu Bleu Boheme ja Wormwood. Alustasin suuremahulise toitlustusega ning arenesin Prantsuse ja Baja-Vahemere köökides. Ma kuulusin meeskonda, kes teenis Wormwoodi „2022. aasta parim uus restoran“.

Kokk
Hectori Ladina-Ameerika maitsed
9-aastane kogemus Olen Mehhiko-Ecuadori kokk, kellel on lai kogemus Lõuna-Ameerika köögist. Õppisin maailmatasemel kulinaarses kolledžis prantsuse mõjutustega. Olen töötanud peakokana ja restoranidena Mehhikos ja Baja Californias.

Kokk
Söömine kodus
15 aastat kogemust, mida olen valmistanud erinevates kohtades, alates gastronoomilisest pubist kuni oma õhtusöögiklubi avamiseni. Lõpetasin Atlanta Kunstiinstituudi kraadiga kulinaarses kunstis. 2c Chicago, maa-alune õhtusöögiklubi, kus tegin süüa 6 külalisele öö kohta 2-3 korda nädalas.
Kõik kokateenused

Emiliano tuletõrjega grillitud Argentina köök
Mina olen peakokk Emiliano — kulinaarne nomaad, kes on sündinud Argentinas ja elab nüüd San Diegos. Olen aastaid õppinud asado kunsti, Argentina tuleküpsetatud traditsiooni, mille juured on intuitsioonis, kannatlikkuses ja lugupidamises. Minu tee viis mind pidama restorani Brasiilias, töötama köökides üle kogu USA ja avastama Kagu-Aasia julgeid ja elavaid maitseid. Need ülemaailmsed reisid kujundasid minu maalähedast ja hingelist toiduvalmistamise stiili. Nüüd valmistan kaasahaaravaid ja lahtisi eineid, mis ühendavad inimesi maitse, tule ja loo kaudu. Olenemata sellest, kas olen aeglaselt röstivad lühikesed ribid või riputan kanu hõõguvate põõsaste kohal, toon igale kogunemisele traditsiooni, atmosfääri ja energiat. Kui me istume tule ääres ja jagame einet, ei söö me lihtsalt — me loome mälestuse, ühenduse hetke, mis jääb kauaks pärast viimast hammustust.

Francoise 'i värske fusioonipilet
20-aastane kogemus on kokk, kes on töötanud villades ja jahtides peenes söögikohas. Ta treenis Gambero Rosso Itaalias. Kui ta oli reisikokk, sai ta teada ka erinevate riikide köökidest.

Suundub Mihhaili talveks
Kümneaastane kogemus pakub loovust ja sügavat armastust Lõuna-, Kariibi mere ja Jaapani fusiooniköökide vastu. Olen ServSafe 'i juhi sertifikaadiga, mis tagab toiduohutuse ja -kvaliteedi. Teenisin 90-päevase kihlatu paari erakokana, valmistades unustamatuid toite.

Southern Comfort by Rashad The Chef
10 aastat kogemust juhin The Blu Cabana sigari ja veinibaari kööki, kus pakutakse kvaliteetseid toite. Õppisin oma karjääri jooksul bussipojast peakokani. Mulle meeldib valmistada retsepte ja valmistada toitu teeninduseks ja eriüritusteks.

Onyi ülemaailmsete maitsete köök
Seitsmeaastane kogemus ühendan Pan-Aafrika ja Lõuna-Ameerika maitsed kaasaegsete kulinaarsete tehnikatega. Õppisin tipprestoranides DC-s, Atlantas, LA-s ja Houstonis. Asutasin õhtusöögi võõrastega ja olin SD Swim Week 'i kulinaariajuht.
Täiuslikud erakokad
Kohalikud professionaalid
Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus
Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli
Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel
Silmapaistvad töötulemused
Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas
Avasta veel teenuseid asukohas Poway
Veel teenuseid, mida avastada
- Erakokad Los Angeles
- Erakokad Stanton
- Erakokad Las Vegas
- Erakokad San Diego
- Erakokad Phoenix
- Spaahoolitsus Palm Springs
- Erakokad Scottsdale
- Fotograafid Henderson
- Fotograafid Anaheim
- Erakokad Santa Monica
- Spaahoolitsus Joshua Tree
- Fotograafid Paradise
- Fotograafid Santa Barbara
- Erakokad Beverly Hills
- Erakokad Newport Beach
- Erakokad Long Beach
- Erakokad Indio
- Erakokad West Hollywood
- Catering Los Angeles
- Fotograafid Stanton
- Jumestus Las Vegas
- Eratreenerid San Diego
- Fotograafid Phoenix
- Fotograafid Palm Springs