Airbnb teenused

Kokad asukohas Poway

Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.

Maitse erakoka teenuseid asukohas Poway

Kokk

Iisraeli kaasaegne Mehhiko köök

22 aastat kogemust Olen kogenud kokk ja kulinaaria konsultant, kes kasvas üles traditsioonilise Mehhiko toidu valmistamisel. Õppisin Le Cordon Bleu Las Vegases, lihvides oma kulinaarseid oskusi. Olen reisinud maal, aidates restorane, viimistledes menüüsid ja lihtsustades kööki.

Kokk

Daniella sensoorsed privaatsed söögikohad

20-aastane kogemus Olen kokk, sommeljee ja kujutav kunstnik, kes loob ainulaadseid kulinaarseid elamusi. Õppisin kulinaarset kunsti, töötasin Biko & Rústicos ja õppisin oma vanaema köögis. Võitsin parima Baja õhtusöögi (ajakiri San Diego) ja 1. koha Ceviche Master of California.

Kokk

Kokk Toco auhinnatud maitsed

15-aastane kogemus Ma valmistan isikupärastatud kulinaarseid elamusi puhkuseks, pulmadeks ja privaatseteks üritusteks. Õppisin Brasiilias Curitibas Euroopa Keskuse Kulinaariakoolis. 2008. aastal avasin oma esimese restorani ja võitsin suure rahvuspreemia Brasiilia köögi eest.

Kokk

Angel Baja-Vahemere köök

10-aastane kogemus Mul on praktiline kogemus kuulsates kohtades nagu Bleu Boheme ja Wormwood. Alustasin suuremahulise toitlustusega ning arenesin Prantsuse ja Baja-Vahemere köökides. Ma kuulusin meeskonda, kes teenis Wormwoodi „2022. aasta parim uus restoran“.

Kokk

Hectori Ladina-Ameerika maitsed

9-aastane kogemus Olen Mehhiko-Ecuadori kokk, kellel on lai kogemus Lõuna-Ameerika köögist. Õppisin maailmatasemel kulinaarses kolledžis prantsuse mõjutustega. Olen töötanud peakokana ja restoranidena Mehhikos ja Baja Californias.

Kokk

Söömine kodus

15 aastat kogemust, mida olen valmistanud erinevates kohtades, alates gastronoomilisest pubist kuni oma õhtusöögiklubi avamiseni. Lõpetasin Atlanta Kunstiinstituudi kraadiga kulinaarses kunstis. 2c Chicago, maa-alune õhtusöögiklubi, kus tegin süüa 6 külalisele öö kohta 2-3 korda nädalas.

Kõik kokateenused

Emiliano tuletõrjega grillitud Argentina köök

Mina olen peakokk Emiliano — kulinaarne nomaad, kes on sündinud Argentinas ja elab nüüd San Diegos. Olen aastaid õppinud asado kunsti, Argentina tuleküpsetatud traditsiooni, mille juured on intuitsioonis, kannatlikkuses ja lugupidamises. Minu tee viis mind pidama restorani Brasiilias, töötama köökides üle kogu USA ja avastama Kagu-Aasia julgeid ja elavaid maitseid. Need ülemaailmsed reisid kujundasid minu maalähedast ja hingelist toiduvalmistamise stiili. Nüüd valmistan kaasahaaravaid ja lahtisi eineid, mis ühendavad inimesi maitse, tule ja loo kaudu. Olenemata sellest, kas olen aeglaselt röstivad lühikesed ribid või riputan kanu hõõguvate põõsaste kohal, toon igale kogunemisele traditsiooni, atmosfääri ja energiat. Kui me istume tule ääres ja jagame einet, ei söö me lihtsalt — me loome mälestuse, ühenduse hetke, mis jääb kauaks pärast viimast hammustust.

Francoise 'i värske fusioonipilet

20-aastane kogemus on kokk, kes on töötanud villades ja jahtides peenes söögikohas. Ta treenis Gambero Rosso Itaalias. Kui ta oli reisikokk, sai ta teada ka erinevate riikide köökidest.

Suundub Mihhaili talveks

Kümneaastane kogemus pakub loovust ja sügavat armastust Lõuna-, Kariibi mere ja Jaapani fusiooniköökide vastu. Olen ServSafe 'i juhi sertifikaadiga, mis tagab toiduohutuse ja -kvaliteedi. Teenisin 90-päevase kihlatu paari erakokana, valmistades unustamatuid toite.

Southern Comfort by Rashad The Chef

10 aastat kogemust juhin The Blu Cabana sigari ja veinibaari kööki, kus pakutakse kvaliteetseid toite. Õppisin oma karjääri jooksul bussipojast peakokani. Mulle meeldib valmistada retsepte ja valmistada toitu teeninduseks ja eriüritusteks.

Onyi ülemaailmsete maitsete köök

Seitsmeaastane kogemus ühendan Pan-Aafrika ja Lõuna-Ameerika maitsed kaasaegsete kulinaarsete tehnikatega. Õppisin tipprestoranides DC-s, Atlantas, LA-s ja Houstonis. Asutasin õhtusöögi võõrastega ja olin SD Swim Week 'i kulinaariajuht.

Täiuslikud erakokad

Kohalikud professionaalid

Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus

Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli

Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel

Silmapaistvad töötulemused

Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas