
Airbnb teenused
Kokad asukohas Puebla
Leia Airbnb-st ainulaadne teenus, mida osutab kohalik spetsialist.
Maitse erakoka teenuseid asukohas Puebla

Kokk
Puebla
Vive la gastronomía poblana por Andrea
Tere, mina olen Andrea ja mulle meeldib jagada armastust, mida tunnen oma rahva maitsete ja traditsioonide vastu. Sündisin Mehhiko osariigis, kus oli kõige keerulisem ja mitmekesisem valik koostisosi, mis muutsid Puebla maailma kõige maitsvamate roogade sünnikohaks. Lapsena kasvasin üles pererestoranide kokkade ja aroomidega ümbritsetud ning nendega õppisin looma ja kopeerima kirge meie gastronoomia vastu.

Kokk
Privaatne söögituba peakokk Juan Carlosega
20 aastat kogemust olen spetsialiseerunud ainulaadsete söögikogemuste pakkumisele. Käisin kulinaariakoolis ja koolitasin AAA-standardhotellides. Olen Mehhikos tipptasemel kokk olnud üle viie aasta.

Kokk
Gustavo fusiooniköök: erakokk
Seitsmeaastane kogemus Olen professionaalne kokk, kes on spetsialiseerunud rahvusvahelisele ja fusiooniköögile. Mind esitleti Guadalajaras asuva Take A Chefi kokana.

Kokk
Ericki leegi ja fusiooni maitsete taga
8 aastat kogemust alustasin Mehhikos ja õppisin sellistelt meistridelt nagu Benito Molina ja Gordon Ramsay. Õppisin Mehhiko köögi kultuuri konservatooriumis. Ma olen praegu loomingulise peenete söögikohtade ettevõtte omanik.

Kokk
Michaeli kaasaegsed Mehhiko maitsed
10-aastane kogemus Ma olen tipptasemel Mehhiko köögi kokk. Õppisin oma perelt ja New Yorgi köögist ning avasin üle kümne restorani. Olen teinud süüa parimatele sportlastele nagu Kevin Durant ja Landon Donovan.

Kokk
Mehhiko maitsed Jorge 'ilt
25-aastane kogemus leian tohutut rõõmu väikeste rühmade menüüde kureerimisest ja külalistega sidemete loomisest. Mul on Diplôme en Cuisine Le Cordon Bleu kulinaariakoolist. Toidu- ja jooginõustajana olen pakkunud oma teadmisi restoranidele ja hotellidele.
Kõik kokateenused

Rodrigo kaasaegne Mehhiko toiduvalmistamine
14 aastat kogemust alustasin Jaapani restoranis ja seejärel Biko's, kus õppisin täiustatud tehnikaid. Mul on Le Cordon Bleus kondiitri valmistamise diplom. Mind valiti 2014. aastal Nomas praktikandiks.

Mehhiko toidu holly kolmainsus
13 aastat kogemust Pakun kohandatud toitlustusteenuseid ettevõtte üritusteks ja pidustusteks. Õppisin Riiklikus Antropoloogia ja Ajaloo Koolis ning UVM-is. Loodi 2015. aastal gurmees salsas line Mapachtli artisan salsas.

Fernanda tervislikud maitsed
19-aastane kogemus Olen taimne kokk ja ettevõtja, kes valmistab kirglikult orgaanilisi ja toitvaid toite. Õppisin Mehhikos ja Miamis ning omandasin Mark Reinfieldis Vegan Fusioni sertifikaadi. Olen valmistanud kõrgetasemelistele klientidele nagu Billie Eilish ja Miami linnapea Francis Suarez.

Mehhiko perestiilis por Alex
12-aastane professionaalne kokk, töötasin Hispaanias, Playa del Carmenis ja San Miguel de Allendes. Õppisin professionaalse köögi aluspõhimõtteid ja -tehnikaid. Ma kujundasin gastronoomilisi elamusi kaubamärkidele nagu HBO, BVLGARI, Spotify ja Netflix.

Rodrigo fusioonilaud
14-aastane kogemus Minu kulinaarseid oskusi mõjutavad Jaapani köögid, kruiisilaevad ja saiakesed. Lõpetasin kondiitritsi diplomiga enne 6-aastast kulinaarset karjääri erajahtidel. Lisaks Jaapani köögi kulinaarsetele sihtasutustele on mul ka kondiitriäri.

Väikesed ampsud Mehhikost Alexilt
12-aastane kogemus Olen lihvinud oma oskusi restoranides ja oma toitlustusettevõtte kaudu. Läbisin Andrés Madrigali, Gonzalo Colíni, Paco Roncero. Olen valmistanud üle 1000 teenuse, luues unustamatuid hetki.
Täiuslikud erakokad
Kohalikud professionaalid
Lase valmistada meelepäraseid roogi erakokkadel või telli sobiv catering-teenus
Läbinud üksikasjaliku kvaliteedikontrolli
Iga kokka hinnatakse tema kulinaarsete oskuste alusel
Silmapaistvad töötulemused
Vähemalt kaks aastat töökogemust kulinaaria valdkonnas